RSS

Notícies

13 de novembre de 2007

La Sindicatura de Greuges de Catalunya estudiarà la discriminació política del nostre Grup

Un assessor de la Sindicatura ha estat l'encarregat de recollir les queixes del nostre regidor

Reus
CORI - Oficina de Comunicació

La reunió ha tingut lloc al Col.legi d'Advocats de Reus a través de videoconferència

El president del Síndic 

Darrera una webcam, des de Barcelona, l'assessor del Síndic. Sentat en un pupitre del Col.legi d'Advocats de Reus, des de Reus, el nostre regidor i portaveu del Grup Municipal.

Una hora aproximadament ha durat la reunió. La primera mitja hora,un monòleg intens de l'Ariel denunciant les discriminacions que pateix el nostre Grup Municipal, els trenta minuts següents un intercanvi d'opinions i consells molt interessants.

Una cosa a destacar és la incomprensió, per part de l'assessor del Síndic de Catalunya, del rebuig del cas per part de la Síndic de Greuges de Reus. Senzillament no ho entén.

Vestit amb indumentària de gala, l'Ariel ha defensat el principi constitucional d'igualtat que hauria d'existir entre tots els grups municipals. Principi que a Reus, per primer cop en democràcia, no s'aplica.

Aquestes decisions poden crear un perillós precedent en un futur. O no ens donarà llibertat, quan guanyem les pròximes eleccions, deixar els membres de l'actual equip de govern fora d'INNOVA, de les SAMS, sense assessor i obligar-los a casar vestits d'Elvis?