RSS

Notícies

06 de juliol de 2007

La CORI lluitarà fins al final en el cas INNOVA

A través de l'únic regidor que disposem, lluitarem per representar a un sector de la ciutat dins el Holding particular del BPPNIR

CORI - Oficina de Comunicació

Tot i la maniobra inicial del BPPNIR de fer-nos fora d'INNOVA, el Grup Municipal de la CORI està movent fitxa per defensar els drets dels reusencs.

El Holding Municipal del BPPNIR 

El pastís particular del BPPNIR 

Les maniobres del BPPNIR per esborrar la CORI del món polític municipal són ben conegudes pels habitants de la nostra ciutat, tot Reus en parla.

La més destacada, sense dubte, és la reforma del Consell d'Administració d'INNOVA, una jugada poc transparent i plena de malícia, per deixar fora la CORI del Consell. Fins ara totes les forces polítiques amb representació, tenien accés a pertànyer al Consell, "extranyament" aquest any ja no.

I és que la forma d'actuar del BPPNIR és aquesta, per davant, un somriure políticament correcte i per darrera, mentida rere mentida. Els ciutadans de Reus no ens mereixem que ens facin aquest paper, necessitem claredat en els comptes municipals. És per això que intenten bloquejar l'entrada de la CORI dins el Consell. INNOVA genera el 65% del pressupost municipal.

Sabem que INNOVA és el Holding particular del BPPNIR i no el Holding municipal que ens van prometre.

A l'enllaç de la dreta podeu anar a la pàgina web d'INNOVA, per cert, una pàgina web amb una navegació i tecnologia espantosa, impròpia d'una empresa que ens representa a tot el món i que genera tants milions d'euros. Però bé això tampoc és el més greu, el pitjor és la poca informació pública que hi ha. No ens mereixem els ciutadans de Reus tenir, absolutament, tota la informació d'INNOVA a la pàgina web? No ens mereixem que publiquin, de forma clara, tots els sous d'INNOVA a la Revista El Mercadal?

Davant l'inminent perill d'un trencament real entre la societat civil i els polítics municipals, per l'exclusió de la CORI del Consell d'Administració d'INNOVA, exigim al senyor Lluís Miquel Pérez, es replantegi la decisió inicial i rectifiqui saviament. Com a Alcalde de Reus ha de donar veu als 1.831 reusencs que són representats per la CORI dins el Consistori.

INNOVA pel poble!