RSS

Notícies

28 de juny de 2007

L'Ariel Santamaria rep la primera petició de casament.

Un prestigiós oftalmòleg de la ciutat va vindre el passat 27 de juny al despatx de la CORI a l'Ajuntament.

CORI - Oficina de Comunicació

Moltes són les parelles que estan pensant a passar per l'Ajuntament per ser casats per l'Ariel en una cerimònia juantxi.

Casaments amb rock'n roll 

Sant Elvis 

Aquesta setmana, la primera que disposem de despatx a l'Ajuntament, han estat moltes les anècdotes que ens han passat.

Potser la més curiosa és la petició d'un prestigiós oftalmòleg de la ciutat, que ha demanat a l'Ariel que sigui ell el regidor que el casi amb la seva parella.

Moltes són les parelles que s'estan plantejant aquesta possibilitat, el fet d'acabar la boda amb un "Love me tender" cantat en directe pel regidor més juantxi de la ciutat, és un luxe que molta gent aprofitarà.

Encara no sabem molt bé com funciona la història, pel que es veu, ell ja ha passat pel jutjat, li han donat visita pel 25 de juliol, i ara farà una instància a l'Alcalde, per demanar que l'Ariel sigui el regidor que casi a la parella.

El juantxisme, es confirma, és més que una religió o un partit polític. És una forma d'entendre la vida. El juantxisme s'està expandint, i la gent, orgullosa, demostra diariament que volen ser juantxis sense complexes.

Des de la CORI animem a totes les parelles, que ho vulguin, a passar pel despatx per informar-se. L'Ariel us atendrà.

Aprofitem aquestes linies per informar-vos que s'està creant la Fundació Juantxis Sense Fronteres. Des d'aquesta Fundació farem arribar, a alguna entitat o persona directament, les aportacions voluntàries que les parelles que es casin amb el ritual juantxi vulguin donar. Segur que l'Ariel, agraït per l'ofrena, us cantarà un parell de bisos més i el juantxisme aportarà el seu granet d'arena per millorar la vida dels juantxis més necessitats.

Amén.