RSS

Notícies

18 d'octubre de 2007

El regidor de la CORI anuncia que no pot fer casaments vestit d'Elvis

Aquest dissabte, l'Ariel, oficiarà el seu primer casament civil al Saló de Plens de l'Ajuntament

CORI - Oficina de Comunicació

Després de tres mesos de preparaments, finalment, es podrà celebrar la boda civil més esperada de la legislatura.

Elvis, Elvis, al.leluia 

A principis de juliol ja anunciàvem l'allau de parelles que volien ser casades, a través del matrimoni civil, pel regidor més juantxi de Reus. Parelles que volien celebrar i festejar el dia més bonic de la seva vida, de la forma més juantxi possible.

Però mai la festa a Reus pot ser total.

Reus va ser la primera ciutat de Catalunya en celebrar una boda civil. Per què ara no podem ser els primers en celebrar la primera boda civil juantxi? Per què no podem complir el somni de les parelles de Reus que volen ser casades d'una manera més juantxi que fins ara?

Amb tota la tristor del món, creiem que si no és possible celebrar les bodes com els núvis heu somiat, i abans de crear més falses esperances a les possible parelles que hagin pensat en el mateix, us aconsellem que de moment, el millor, és seguir sent una "parella de fet". Almenys mentre les coses segueixin així.

Tot i així, si us voleu casar i creieu que no és necessari l'esperit d'Elvis a la vostra boda, podeu confiar en el nostre regidor per acompanyar-vos en aquest dia tan especial per a vosaltres.

Que la felicitat i el juantxisme us acompanyin.