RSS

Notícies

24 de juliol de 2008

L'alcalde assumeix la responsabilitat en el repartiment de les fotografies del nostre regidor al Ple d'abril

La sra.Carme Cano i l'alcalde han acordat no presentar cap acció legal contra el sr.Santamaria per l'acte de conciliació del passat divendres

CORI - Oficina de Comunicació

L'alcalde ha demanat disculpes al moviment juantxi, al GM de la CORI i a tots els ciutadans de Reus pel desagradable fet ocurregut a l'abril al Saló de Plens. L'alcalde ha fet aquesta intervenció en el torn de precs i preguntes, aprofitant una pregunta del GM de la CORI sobre aquest fet

L'alcalde en el moment de demanar disculpes 

Després de l'enrenou generat pel tema de les fotos, sembla que mica en mica es comença a saber qui i per què va fer un acte com aquell.

Després de que el nostre regidor i perjudicat en l'assumpte, el sr.Santamaria, fes públic qui va ordenar posar les fotografies al Ple, l'alcalde finalment ha assumit el fet de l'acte i ha demanat les excuses pertinents.

Tot seguit el l'Ariel ha acceptat les disculpes del batlle tot recordant-li que el grup municipal al que representa es mereix el mateix respecte i el mateix tracte que la resta de partits. Cosa que actualment no és així, com ja sabeu.

Per acabar l'Ariel no ha volgut fer més declaracions i ha avançat que per dilluns 28 de juliol es celebrarà una roda de premsa per donar les seves valoracions, junt amb el seu advocat.

El temps posa a tothom al seu lloc. Temps al temps.