RSS

Notícies

17 de juliol de 2008

L'Ariel fa públic i posa una querella a qui creu que va ordenar posar les "famoses" fotos al Ple

El passat 25 d'abril una "mà sospitosa" va col.locar 54 fotografies de l'Ariel nuet als pupitres de tots els regidors del consistori reusenc.

Reus
CORI - Oficina de Comunicació

Santamaria ha presentat una querella criminal contra la secretària de l'alcalde, la srta.Carme Cano

Ntra.Senyora del Carme. Ai mare de déu! 

Com ha avançat en la seva edició d'avui el Diari de Tarragona, el nostre regidor, a títol personal, ha presentat una querella contra la Cap d'Alcaldia de l'Ajuntament de Reus, la srta. Carme Cano per haver ordenat, pressumptament, la col.locació de les fotos misterioses que ha portat a tot Reus de corcoll. Demà divendres a les 10 del matí als jutjats de Reus hi haurà l'acte de conciliació, pas previ a la presentació definitiva, si cal, de la querella.

Segons l'Ariel "ara mateix no puc avançar res més, fins demà i junt amb el meu advocat podré donar més explicacions".

L'Ariel també posa en dubte la versió de l'alcalde on, suposadament, no sabia res de qui havia posat les fotos, "Ja que s'ha passat els dos últims mesos passant de puntetes pel tema a les comissions informatives que hem fet, sense posar cap interès per solucionar-ho".

Podeu llegir la notícia a la versió digital del Diari de Tarragona (www.diaridetarragona.com), trobareu l'enllaç directe a la notícia a la dreta de la nostra pàgina.

Enllaços interessants