RSS

Notícies

27 de setembre de 2007

El nou "Mètode Pérez" arriba a Reus per regular els Plens

4 mesos després de sortir escollits democraticament, l'Alcalde i companyia, se les inventen totes per intentar deixar sense veu al GM de la CORI

CORI - Oficina de Comunicació

Molts són els canvis, que ha proposat el nostre govern, per intentar entorpir la nostra feina dins el Consistori.

Elvis viu! 

SIC 

Demà s'estrena el nou funcionament dels Plens al nostre Ajuntament, un nou funcionament que, per sort, no és el definitu. Un nou funcionament, que només serveix per impedir a la CORI poder desenvolupar, amb normalitat, les seves propostes dins els Plens.

Demà el GM de la CORI presenta dues mocions, la primera tracta sobre la necessitat de, en un reconeixament sense precedents, homenatjar als ciutadans que portin 50 fidels anys empadronats a Reus. Des de la CORI creiem que 50 anys pagant impostos ja en són prous, i per celebrar aquestes bodes d'or, volem que deixin de pagar qualsevol taxa o impost municipal. Aquesta proposta, molt agosarada però interessant pels temps que corren no és una utopía, és una necessitat. I significaria tornar a posar l'Ajuntament als peus del ciutadà. Per dur a terme aquesta proposta, també creiem interessant crear una Comissió de reducció d'impostos. Aquesta Comissió estaria integrada per estudiants d'econòmiques, jubilats comptables i gent de Reus que es cregui capacitada per portar a terme aquest repte.

La segona moció és un homenatge a la pagesia reusenca i, sobretot, a l'únic producte nostre amb D.O, l'avellana. Des de la Cori creiem necessari reconèixer la feina de la pagesia i del seu fruit més preuat. Per començar a homenatjar a aquesta part de la població, proposem la creació d'un monument a l'avellana. Més endavant proposarem també una estàtua a favor del vermut, de l'aiguardent i la creació d'un mercat alternatiu per facilitar als pagesos la venda directament a la plaça, sense mitjaners, com es feia antigament.

Esperem doncs, que la crisis actual oberta dins el govern, no entorpeixi les nostres propostes i demà puguin ser aprovades. Pel bé de Reus i pel bé dels ciutadans.

Tots sóm de Reus!