RSS

Notícies

25 de juliol de 2007

La CORI presentarà 6 mocions al Ple de demà

La facció dretana i no governamental del "Bloc" (CIU+PP) presenten 2 i 1 moció respectivament.

CORI - Oficina de Comunicació

L'altaveu del ciutadà juantxi de Reus dins el Consistori es comença a fer sentir.

La xinxeta de la CORI 

L'obra més emblemàtica d'Antoni Gaudí en perill 

Cartell SOS Sagrada Familia 

Plataforma L'Ave pel Litoral 

La Coordinadora Reusenca Independent és el Grup Municipal (GM) que més Mocions, Preguntes i Precs presentarà demà al Ple Municipal, i l'únic que presenta una Proposta de Resolució. Us ho podeu descarregar, amb faltes incloses, als enllaços de la dreta.

Proposta de Resolució: La CORI proposa a la resta de grups donar suport a la "Plataforma AVE pel litoral" per assegurar-nos que cap obra del nostre Fill Il.lustre pugui prendre mal per culpa de les obres de l'AVE a Barcelona. Aquestes obres, plenes de polèmica, posen en seriós perill la "Sagrada Família" i "La Pedrera", a part, és clar, de les 50.000 famílies que hi viuen a prop. Des de la CORI pensem que si a Reus no hi ha cap obra de Gaudí, creiem absolutament necessari defensar, des del Consistori, les obres que aquest reusenc ens ha deixat a Barcelona, passant per damunt dels interessos partidistes. L'hipotètic ensorrament d'aquests monuments seria un veritable desastre per a Barcelona i Reus. Imperdonable seria no haver fet tot el possible per intentar evitar aquesta barbaritat. Un infiltrat de la CORI, treballador del bar on esmorza el nostre Alcalde, ens ha assegurat que l'Alcalde es frega les mans davant aquesta possibilitat, doncs creu que si s'ensorressin, les visites al Gaudí Centre s'incrementarien notablement.

Mocions: La CORI presenta la creació d'un Follòdrom, una pista de Tunning i una zona de macrofestivals, al Tecno-park. La declaració de l'entorn del Mas Calbó com a zona rústica protegida, per evitar que hi passin, en un futur, vies de tren o la construcció de xalets i camps de golf. La incorporació definitiva de la CORI dins el Consell d'Administració d'INNOVA GRUP D'EMPRESES MUNICIPALS DE REUS, SL. Un servei de neteja municipal per a persones jubilades i/o amb minusvalía, afectats per les obres de rehabilitació dels Blocs Bofill al Barri Gaudí. Intentar, per tots els mitjans, signar un conveni amb Ryan Air per instaurar el vol regular Reus-Amsterdam-Reus.

Preguntes: Què passa amb el servei de neteja municipal de l'empresa subcontractada (FCC) que estan tan emprenyats amb el Consistori? Què passa amb la poca afluència al Gaudí Centre i per què la instal.lació de plaques solars "obsoletes" quan avui en dia ja es posen les de segona generació? Què ha passat amb les magnòlies del Mercadal? Què s'ha de fer si una grua municipal, sense papers, et dóna un cop? Quines condicions urbanístiques afecten al solar ubicat al num.2 del C/Xavier Gambús?

Precs: Recuperar els tradicionals "batejos civils", per a donar la benvinguda als nounats ganxets. Que l'Ajuntament faci tot el possible per a la instal.lació d'urinaris públics a diferents punts de la ciutat. La neteja immediata, d'excrements secs i vomitades, del Barri Niloga.

Tots aquests Precs i Preguntes són fruit de les queixes que els ciutadans ens han fet arribar.

La xinxeta ja punxa!

La Cori pel poble!
Continguts multimèdiaEnllaços interessants