RSS

Notícies

17 d'abril de 2007

La CORI desembarca a Tarragona

Es presenta l'alternativa CORI-TECLA a la ciutat del Port

CORI - Oficina de Comunicació

La Coordinadora Reusenca Independent es va presentar a Tarragona amb tres accions encadenades: la presentació de les Noves Generacions de la CORI (NNGG) amb el nen Elvis, acte públic popular d'explicació del programa electoral de la TECLA (Tarragonins Emprenedors Contra L'Avorriment) i acció reivindicativa, no violenta, per reclamar els fanals que la ciutat del Port ens va espoliar la dècada dels 70. Després vam fer una festa per celebrar el desembarcament i treure ferro a la cosa dels fanals espoliats.

Presentació de la CORI-TECLA als Despullats, amb el nen Elvis

Presentació de la CORI-TECLA als Despullats, amb el nen Elvis 

Rambla Nova de Tarragona 

fanals reus tarragona cori tecla robatori espoli segrest

Detall dels fanals reusencs de la ciutat del Port 

Rambla Nova de Tarragona 

encintada als despullats

Defensem el que és de Reus! 

Rambla Nova de Tarragona 

fanals reus tarragona cori tecla robatori espoli segrest

El fanal escollit per a l'acció reivindicativa 

Rambla Nova de Tarragona 

El poble de Tarragona dóna suport a l'acció

El poble de Tarragona dóna suport a l'acció 

Rambla Nova de Tarragona 

La CORI va fer el seu primer acte públic d'aquesta temporada 2007-2011, i es va triar un escenari difícilment més oportú: la ciutat del Port.

NOVES GENERACIONS DE LA CORI (NNGG)

Diuen que fer servir nens amb intencions polítiques és repugnant, però nosaltres veiem que quan els polítics veuen un nen perden la seva seriositat, per fer veure que els cau la baba, i així la gent recorda aquesta tendresa el dia que ha d'emetre el seu vot.

Bé, doncs el moviment juantxi també té els seus instruments polítics infantils, i allí concretament vam presentar oficialment el nen Elvis, al Pub Pachito a les 17:37h. El nen Elvis és menor d'edat i no pot votar ni ser escollit, però el 2011 serà el candidat de la CORI-TECLA a les municipals de Tarragona. Així ho vol ell, la CORI i el poble, i així ho vam transmetre als/les periodistes que van venir a l'acte.

LA TECLA TOCA FERRO

Del Pachito als Despullats hi ha una caminada curta i allí vam anar membres de la CORI-TECLA i simpatitzants, per tal de trobar més periodistes i fer el primer acte al carrer d'aquesta temporada.

L'Ariel Santamaria va presentar la TECLA (Tarragonins Emprenedors Contra l'Avorriment) i en va plantejar una estratègia de treball pel 2011, que inclou formar políticament encara més el nen Elvis, per tal que es presenti de cap de llista en els pròxims comicis.

El Pirata el del Gorro va parlar d'algunes de les propostes electorals de la TECLA, que apareixen al programa que teniu en PDF en aquesta pàgina. La Katharina va parlar del tema que més li preocupa, aquell de les calces gratis a les rebaixes, i un simpatitzant li va oferir una flor (veieu la galeria fotogràfica).

El nen Elvis va prometre que, quan manés ell a la ciutat del Port, tots els nens tindrien llaminadures a dojo i tot estaria ple de Xiquiparcs, entre altres propostes juantxis.

DENUNCIEM L'ESPOLI DELS FANALS DE REUS

De sempre s'ha sentit a dir que les relacions entre la nostra ciutat i la ciutat del Port no funcionen gaire bé. Sempre s'expliquen històries que tendeixen a confondre el qui les vol escoltar, i al final no sabem si l'enemistat ve del mal rotllo que tenien els romans amb els cartaginesos, o del que va passar a la Guerra del Francès... no, res de tot això, que la cosa no ve de tan lluny.

El BPPNIR sap del cert, perquè està documentat, quin és el motiu pel qual la gent de Reus es va començar a posar a la defensiva amb la ciutat del Port. Ells saben que durant la dècada dels 70 Tarragona va comprar a Reus un munt de fanals, perquè algun espavilat de l'ajuntament va dir que sobraven i se'ls va polir sense dir-ho a ningú.

Aquest segrest ha estat amagat durant molt de temps pel BPPNIR al poble, perquè ells no són de cap partit independent de Reus i tenen forts interessos polítics a la ciutat del Port. El BPPNIR, força empipat per tal com avança la CORI, no vol ni que s'hi pensi en aquest tema, perquè segons ens diuen els nostres espies els crea greus contradiccions internes.

Doncs ho va saber tothom! El Jordi Garcia va encintar l'Ariel Santamaria i el Pirata el del gorro, amb cinta d'obres de Reus, a un dels molts fanals reusencs que hi ha a la Rambla Nova de Tarragona, que es reconeixen fàcilment perquè porten l'escut de la ciutat de Reus.

Encintats, els dos activistes de la CORI, van fer un discurset de protesta políticament molt dur i van cantar i tocar a mitges 'Tots som de Reus'.

Després de l'acció, el pare del nen Elvis se'l va emportar cap a casa, perquè sembla ser que ja havia fet prou el juantxi per aquell dia i, a més a més, no calia que veiés la mena de depravació que comporta una festa-míting de la CORI-TECLA en un bar juantxi de Tarragona.

FESTA AL PACHITO

Acte seguit, militants, simpatitzants, periodistes, persones encuriosides i els gorrers/es de sempre, vam tornar al Pub Pachito a veure si queia alguna cosa.

Allí hi va haver parlaments de la Katharina, que va demanar calces de franc per a les noies durant les temporades de rebaixes, i també pels homes que ho sol·licitin expressament. Després va parlar el Pirata el del gorro i finalment l'Ariel va cantar 'Tots som de Reus' amb la cançó de fons en versió karaoke.

Visca la ciutat del Port sense els nostres fanals! La CORI pel poble!

Notícies relacionadesContinguts multimèdia