RSS

Agenda

17 d'abril de 2007

La CORI es presenta a Tarragona

El primer acte púbic de la CORI serà a la ciutat del Port

CORI - Oficina de Comunicació
cori tecla tarragona

Cartell de l'acte púbic 

Els despullats, davant d'Hisenda

Els despullats, davant d'Hisenda 

Rambla Nova de Tarragona 

Pub Pachito de Tarragona

Pub Pachito de Tarragona 

Carrer d'Ixart, núm. 4. Tarragona 

Mapa de localització al centre de la ciutat del Port

Mapa de localització, al centre de la ciutat del Port 

El rumor és cert. El dimarts 17 d'abril, la CORI farà el seu primer acte púbic d'enguany, però no serà pas a Reus.

La ciutat del Port, lloc emblemàtic del Camp de Tarragona, és un escenari polític ideal per fer el primer acte obert a tothom d'aquesta precampanya.

Presentació de la CORI al Pub Pachito (17:37h.)

A les cinc i trenta-set, hi haurà una roda de premsa al Pub Pachito (carrer d'Ixart, núm. 4), on l'apòstol del juantxisme Ariel Santamaria i un membre de les Noves Generacions de la CORI (NNGG), explicaran els ets i uts de la CORI a Tarragona i quedaran paleses les intencions del Partit a la ciutat del Port.

Acció reivindicativa als Despullats (18h.)

A les sis, membres de la CORI i de les Noves Generacions de la CORI (NNGG), perpetraran una acció reivindicativa no violenta a l'Estàtua dels Despullats, altrament anomenada dels Herois de 1811, que hi ha davant de l'Agència Tributària.

L'Agència Tributària és més coneguda pels contribuents com 'Hisenda' i altres noms que l'advocat del Partit no permet que s'escriguin aquí, perquè segur que defineixen clarament la institució de la que parlem, però sembla ser que un jutge les consideraria injurioses, ofensives o alguna cosa xunga o il·legal, segur.

Amb aquest acte, la CORI denunciarà púbicament un dels fets que podrien emmetzinar la ja no gaire bona relació entre la ciutat de Reus i la ciutat del Port. Ara no podem revelar el què és, però se sabrà en aquell moment.

Sabem que aquest afer és incòmode i que cap partit del BPPNIR (Bloc de Partits Polítics No Independents de Reus) no el vol ni recordar, i menys en precampanya, però aquestes coses de les bones relacions ens tenen més amoïnats/des que al BPPNIR, perquè quan guanyem les eleccions caldrà abordar aquest aspecte abans que molts d'altres, com ara l'AVE o el PGOU.

Festa al Pub Pachito (18:20h.)

A les sis i vint, començarà una festeta al Pub Pachito, i els/les assistents tindran l'oportunitat d'expressar a l'Ariel la seva opinió sobre el que la història anomenarà, en un futur, 'els fets de la Rambla del 17 d'abril'.

Poden venir els gorreros i gorreres de costum, però han de saber que no tenen res a fer si volen beure de franc. Les festes dels partits són per recollir diners, no per gastar-se'n en alcohol, dones, homes i relaxament dels bons costums generalment acceptats.

Visca la ciutat del Port! La CORI pel poble!

Continguts multimèdia
  • El cartell en PDF
  • El mapa de l'escenari en PDF
Enllaços interessants