RSS

Notícies

21 de març de 2007

L'Antoni Veciana rebutja anar a la llista de la CORI :(

Precipitada decisió, ja que només ha trigat 15 hores i 7 minuts en decidir-ho

CORI - Oficina de Comunicació
L'Antoni Veciana no ho té clar Puig d'en Cama

L'Antoni Veciana no ho té clar 

Blog Puig d'en Cama 

L'Antoni Veciana, juantxi de Reus, ha estat durant unes hores en aquest web al llistat de persones que formaran part de la candidatura. De fet, era l'únic membre que encara havia de confirmar la seva voluntat d'anar a la llista guanyadora.

Aquest mateix matí a les 8:44 h., ha publicat un post al seu bloc Puig d'en Cama on la fica fins dintre parlant de l'Òmnium, ens compara amb formacions polítiques no independents (??), i pel mateix preu aprofita per rebutjar el nostre generós oferiment:

"Aprofito per agrair l'oferta, però rebutjo qualsevol oferiment a cap llista electoral, i això que tenia ofertes "sucoses" per part de la Pepis Llauraó i de la Cori Prim... quina peresa tot això de les eleccions..."

És una decisió que veiem atrevida i precipitada. Només ha trigat 15 hores i 7 minuts en decidir-ho, perquè el web www.cori.cat es va posar en marxa ahir a les 17:37h.

En qualsevol cas, de moment no et treurem de la llista provisional Antoni, que ja sabem que tard o aviat t'ho repensaràs i haurem de tornar a refer la llista. Tot plegat és una feinada, preferim que t'ho pensis bé i ens diguis alguna cosa sobre el tema a mitjans d'abril.

Notícies relacionadesContinguts multimèdiaEnllaços interessants