RSS

Documentació

01 de març de 2007

Blogs que parlen de la CORI

CORI - Oficina de Comunicació
Reus, política i república

Blog "Reus, política i república" 

Gentilesa d'en Carles Herrera (assessor polític) 

Aquí anem recollint enllaços a diferents articles que es publiquen en blocs particulars, alguns realment juantxis!

- DON'T WORRY BE JUANTXI (Sr. Martínez)

L'excandidat de la CORI el 2003 es fa ressò i es felicita que el seu antic líder Ariel Santamaria hagi decidit tornar-se a presentar. Gràcies Jordi, no ens ho esperàvem pas. La CORI pel poble!

- El NARVAL

Magnífic bloc amb la lletra de 'Tots som de Reus', la transcripció de l'entrevista d'en Toni Clapés a l'Ariel Santamaria el 16/2/2007 i altres delicadeses. Sa i divertit. El seu editor n'ha anunciat el tancament, una llàstima.

- REUS, POLÍTICA I REPÚBLICA

Al seu bloc extremadament juantxi, en Carles Herrera (assessor polític d'ERC) dóna el seu punt de vista sobre la CORI i l'Ariel Santamaria al post 'La CORI'.

No us ho perdeu. S'ha de mirar sovint, perquè va esborrant els comentaris que no li molen. El document adjunt en PDF és tot el contingut del dia 1/3/2007, vigileu el cor.

Després (26/2/2007) intenta passar pàgina fent-se l'egipci... comentaris per tronxar-se. Free freedom!

- MEDÒCIA

Bloc polític d'en Toni Fullat. L'excandidat de la CORI en 2003 i ara membre destacat de la llista electoral d'ERC va opinant pels descosits.

Aneu en compte de no fer-vos mal (de tant de riure) quan llegiu els comentaris dels lectors. També en deixem unes còpies en PDF del dia 24/2/2007.

- DE CAL PEIXET

Per arribar a cap banda, aquest bloc és incisiu i no exempt d'un puntet de mala bava. Finet i treballat.

- PUIG D'EN CAMA

L'Antoni Veciana insisteix a expressar per tots els mitjans que no votarà la CORI. Ho va dir al seu bloc i també va sortir publicat a 'El Punt' dos dies més tard. Si tu també ets un juantxi, Veciana. Segur que no vols anar a la llista?

Els de l'Òmnium són juantxis, Antoni, però no són de la CORI (21/3/2007).

- GUAL PERMANENT

Bloc molt juantxi d'en Baccus, de dil·latada existència, amb continguts divertits i sorprenents. Molt recomanable.

- VIDA DE JUANTXI

Al Sr. Martínez li costa deixar de parlar de la CORI... malgrat que al post 'Quina mandra' diu que no en parlarà més, xD, i aprofita per repartir unes galetes virtuals a en Carles Herrera (assessor polític). També ens ho guardem en PDF i ho deixem aquí pels que tinguin mandra de marxar de www.cori.cat

- EL BLOC D'UN DE REUS

Fruit d'un ciber-rampell, un reusenc de pro va seguint a la CORI des del seu bloc juantxi, per exemple els dies 16/2/2007 i el 21/3/2007

- SALVATBLOG

Reflexions sobre política local del Camp de Tarragona i altres herbetes, es parla de l'imminent triomf del juantxisme a l'arena política reusenca. El juantxisme ataca de nou el 21/3/2007.

- EL BLOC CARABASSA

El món és una carabassa i els humans, uns carabassots. No toca vores a 'Torna la CORI!' 21/3/2007.

- TÉ LA MÀ MARIA

Bloc fresquet i suggeridor. A 'Torna la CORI', Té la mà Maria recull fotos i comentaris sobre els nostres candidats i candidates.

- EL MÓN DE LA MITU

Bloc personal on també es parla de la CORI. 'Eleccions més divertides', el 21/3/2007

- FOTOLOG CORI REUS

Hi ha simpatitzants (anònims) de la CORI que van penjant informació gràfica al seu Fotolog CORI_REUS, que es troba enllaçat al marge dret

- EL CAP DE LLUÇ

La publicació digital, hereva del full carnavalesc reusenc 'El cap de lluç', critica durament la CORI per haver plagiat (sense voler, al tanto) la proposta electoral de Carril Vici. Ja hem publicat un rectificació al post en qüestió i des d'aquí els animem a burxar totes les ferides obertes i fotre-li fort, que és de Reus.

Si coneixes o tens algun bloc en el qual hi hagi referències al juantxisme, l'Ariel Santamaria en el seu vessant polític o la CORI, si us plau emplena el formulari de col·laboració i l'enllaçarem aquí.
Notícies relacionadesContinguts multimèdiaEnllaços interessants