RSS

Notícies

20 de març de 2007

L'Ariel Santamaria ressucita d'entre les obres!

Havia quedat sepultat per les obres després de la borratxera de la nit electoral de 2003

CORI - Oficina de Comunicació

Ariel Santamaria, desaparegut la nit electoral de les municipals de 2003, ha aparegut avui enmig de la conferència de premsa de presentació del nou local de campanya de la CORI. La seva (ex)vídua i la resta de personatges del Partit han quedat gratament impressionats.

Pirata el del gorro Jordi Garcia Ariel Santamaria Katharina Stojanov

La Katharina ajuda en el procés de reanimació de l'Ariel 

ariel santamaria és elvis presley

L'Ariel torna a posar-se els hàbits 

Visca la música! Visca la CORI!

Els candidats canten plegats 

L'Ariel Santamaria estava desaparegut des de maig de 2003, quan a la nit electoral va agafar una turca descomunal i el vam perdre de vista.

Aquesta tarda, la CORI havia convocat una roda de premsa per presentar el nou local de campanya. Mentre s'estava donant la mala notícia que el Partit estava debatent si es presentava o no, atès que no hi havia líder, ha aparegut de sobte l'Ariel Santamaria amb un aspecte lamentable.

Brut de pols d'obra, momificat i esmaperdut, ha hagut de ser reanimat pel Jordi Garcia, primer, i per la seva muller Katharina després. La Katharina s'ha emprat a fons i finalment l'Ariel ha pogut desfer-se de les benes i vestir-se de nou d'Elvis Presley.

El reaparegut apòstol del juantxisme ha declarat que, la nit electoral del 25 de maig de 2003, es va emborratxar molt després de gorrejar menjar i beure a les seus dels altres partits. Tort i distret, va ensopegar en algun forat d'excavadora (també hi havia obres) i va quedar sepultat pel ciment dels paletes al dia següent.

Degut a les obres que tenen fet un nyap el carrer del Partit, ha ressucitat en forma de mòmia i ha pujat fins la nova seu de la CORI, per fer-se'n càrrec del lideratge fins a la victòria electoral del 27 de maig de 2007.

Per molts anys Ariel! La CORI pel poble!