RSS

Notícies

16 de febrer de 2007

Ariel Santamaria torna a presentar-se amb la CORI

I aquesta vegada vol ser escollit alcalde, perquè a la CORI som més juantxis que ningú i, molt important, no som els últims!

CORI - Oficina de Comunicació

Ariel Santamaria, apòstol del juantxisme i fundador del nostre Partit, ha anunciat als mitjans de comunicació la seva intenció de concórrer a les eleccions municipals, previstes pel 27 de maig de 2007. A la llista de la candidatura hi participaran algunes persones que ja hi van anar en 2003

Ariel Santamaria votant-se a si mateix l'any 2003

Ariel Santamaria votant-se a si mateix l'any 2003 

Postal típica de Reus - Reus en obres

Postal típica del Reus actual 

Gentilesa del web de PRIM-FIC... gràcies nois! 

Avui a la tarda, Ariel Santamaria ha decidit fer públic allò que ja es comentava pels bars, cafeteries, casals, ajuntaments, partits i puticlubs de la nostra ciutat.

Als efectes escaients, s'ha dedicat a declarar i declarar, tota mena de ximpleries, a mitjans de comunicació locals i nacionals. A banda de les ximpleries i disbarats polítics que ha deixat anar, ha avançat algunes de les propostes fonamentals del que serà el nostre programa electoral per al 27-M:

- S'han acabat les obres al carrrer durant 4 anys.

- Pintarem la façana de l'Ajuntament de color rosa.

- Ajuda psicològica a la gent afectada per les obres.

- Pàrkings públics a 1 euro al dia, excepte el de la Llibertat que serà gratis pels veïns i veïnes.

- El Tecnoparc es convertirà en un Technopark, música electrònica i xou permanent.

- El nou Hospital serà al costat del Pere Mata, perquè si es fa al Technopark els malalts se sentiran molestos i patiran més.

- La Policia Local portarà un GPS per tal de poder-la localitzar quan la necessites i evitar-la quan t'ha de posar les multes.

- Regidoria i Oficina Anticorrupció Municipal i benificiària pels damnificats (barri del Carme, barri Gaudí, Arquitecte Bofill, etc..).

- Emetre Canal Reus per satèl·lit i renomenar-lo a "Canal Gaudí".

Posteriorment, en la reunió del Partit celebrada aquesta nit al Pub Sunyer, s'ha decidit fer una petita sessió de fotos de precampanya. En teniu una mostra disponible a l'apartat 'Galeria' del menú o clicant sobre l'enllaç adjunt.

La CORI pel poble!