RSS

Notícies

08 de juny de 2009

L'abstenció clara guanyadora de les Eleccions Europees 2009

A Reus l'abstenció arriba al 65%

CORI - Oficina de Comunicació

Tot i l'alta abstenció a Reus cap partit del BPPNIR mourà un dit per incentivar a la gent per anar a votar en pròximes convocatòries

 

En les imatges podem veure com ZP ha quedat fet a rodanxes i Rajoy ha quedat més o menys senceret després dels resultats electorals del 7J 

L'Empar Moliner sense el troç de xoriç que va introduir a la urna electoral 

Dur revés el que s'ha emportat el BPPNIR en les passades eleccions a Europa. La desafecció dels reusencs cap a la política europea és de les més elevades de tot el continent. Un 65% dels reusencs i reusenques han preferit jeure al sofà, anar a la platja, votar en blanc, fumar-se un canut de bona herba o introduir una rodanxa de xoriç enlloc de votar al BPPNIR.

Un 65% de la gent de Reus està farta de xoriços i ho demostra no anant a votar si no hi ha un partit que valgui la pena per fer-ho, com és el nostre.

El BPPNIR només té el suport del 35% de la ciutat. Li caurà la cara de vergonya a algú? Segurament no per què ténen més cara que esquena i mentre els regidors del BPPNIR guanyen milers d'EUROS a costa dels ciutadans al BPPNIR en plè li importa un xoriç EUROPA i els europeus.

Per altra banda l'escriptora Empar Moliner en un article al Diari Avui va afirmar la setmana passada que "diumenge, quan vagi a votar, posaré un tall de salami dins del sobre. És la manera de contribuir al nivell de la campanya".

En pocs dies hem pogut veure com les nostres propostes són agafades per prestigioses escriptores del país i sense cap mena de vergonya les proclamen als quatre vents, fent-se les seves i publicant-les en diaris com el Periódico i l'Avui.

La revolució per la llibertat ha començat i res ens aturarà.