RSS

Notícies

03 de juny de 2009

Najat El Hachmi demana un follòdrom a l'alcaldessa de Tossa de Mar

L'escriptora, guanyadora al 2008 del Premi Ramon Llull, ho fa en un article a El Periódico de Catalunya

CORI - Oficina de Comunicació

Aquest article arriba després de que les noves ordenances municipals de Tossa prohibeixen fer l'amor a la platja però en canvi no diuen res de fer la guerra. Són tan dolents els polítics de Tossa com els de Reus?

Najat El Hachmi 

www.elperiodico.com 

L'alcaldessa de Tossa que ni folla ni deix follar a la platja 

Tossa ja no serà mai més el mateix. La seva alcaldessa ha decidit prohibir el sexe a la platja. Per això un grup de persones es van trobar dissabte passat per protestar contra la nova normativa. El lema tirant a idealista de la manifestació era Oh, le, le. Oh, la,la. Follar a la platja és el millor que hi ha. Home, tant com això... Jo de fet vaig estar a punt d'anar-hi imaginant-me que, posats a protestar, els implicats portarien els seus principis fins a les últimes conseqüències i muntarien una orgia a la platja, però no, es veu que com a molt es van inflar preservatius. A més, tothom coneix els inconvenients d'aquests espais: la sorra que se't fica per tot arreu, l'esquena tota esgarrapada pel fregadís i el perill que acabis en un vídeo al Youtube o a un programa d'Antena 3 o de Tele 5.

No sé si follar a la platja és el millor que hi ha, però amb segons quines penúries eco- nòmiques potser és l'única opció. L'alcaldessa hauria de pensar en alternatives per a les parelles sense perspectives d'emancipació i fartes de les estretors del cotxe, un alberg assequible, per exemple.

Pel que expliquen altres disconformes no és tanta la gent que busca el plaer als plecs costaners del poble. Si es prohibeix una pràctica poc habitual, ¿quin és el problema? Jo diria que més que atemptar contra la llibertat de fer el que a un li doni la gana, es coarta la llibertat de fantasieig amb el veí de tovallola. ¿Què serà de nosaltres si ja no ens podem imaginar rebolcant-nos a la sorra amb el morreig apassionat de Burt Lankaster i Deborah Kerr de fons de pantalla sense pensar que ens pot caure una multa de 1.000 euros?

NAJAT EL HACHMI