RSS

Notícies

15 de gener de 2009

Pirata vs Eduard Ortiz, el BPPNIR planta cara de nou

El regidor del BPPNIR fa mesos que s'entrena per vèncer el nostre esportista d'elit

CORI - Oficina de Comunicació

Per segon any consecutiu, Pirata el del Gorro accepta el repte que li planteja el regidor Eduard Ortiz, i s'enfrontaran sense pietat al segon Quart de Marató de Reus, que enguany coincideix amb el 50è. aniversari de la cursa Marcel·lí Gené. Aquest any la prova puntua per a la Lliga Champion Chip.

pirata vs eduard ortiz cori psc-psoe reus

La Marcel·lí Gené enfronta els dos coneguts esportistes d'elit 

pirata el del gorro

El Pirata saluda els seus seguidors i seguidores 

pirata el del gorro entrenament

Pirata el del Gorro entrenant durament al terrat de casa seva 

pirata el del gorro abdominals

Abdominals del Pirata, un home de ferro 

Un any més arriba la cursa Marcel·lí Gené, i amb ella arriba de nou el desafiament que Eduard Ortiz ha llançat a la CORI, ja que competirà amb el Pirata el del Gorro i intentarà recuperar l'orgull, ferit l'any anterior, quan el Pirata el va vèncer sense miraments al 1r. Quart de Marató que organitzava el CN Reus Ploms.

Segons ens ha xivat el Servei d'Informació de la CORI (sic) sembla ser que Ortiz, regidor de l'ajuntament de Reus per la facció socialista del BPPNIR (Bloc de Partits Polítics No Independents de Reus), fa uns mesos que s'entrena en secret als Ploms per guanyar forma física i sorprendre tothom.

Se l'ha vist córrer esperitat per l'extraradi de la ciutat de Reus, acompanyat per simpatitzants del BPPNIR que li reien les gràcies i li cridaven frases d'ànim des dels balcons i els vehicles en marxa. També ens han explicat que persones que no simpatitzen amb el BPPNIR li han cridat una altra mena de coses, menys animoses i una mica tendencioses, que evitarem reproduïr aquí.

Un combat desigual

Només mirant els abdominals del Pirata, a la foto, es veu ben clar que el seu rival del BPPNIR no té res a fer, però com que no és cosa nostra subestimar els rivals polítics, farem veure que pensem que estan en igualtat de possibilitats.

De fet, Pirata el del Gorro també fa dies que s'entrena, i ho fa d'una manera peculiar que posa a prova la seva resistència. Al terrat de casa seva fa exercicis d'escalfament i orientats a guanyar massa muscular. També es fuma dos paquets diaris de tabac i fa alguna petita cursa per la xarxa de bars juantxis de la nostra ciutat.

Enfrontament públic, esportiu i urbà

Els organitzadors de la Marcel·lí Gené, totalment conscients de la importància política de l'enfrontament CORI-BPPNIR, aquest any han decidit que el 2n. Quart Marató parteixi de l'ajuntament, i també que hi finalitzi: "Amb aquets canvis pretenem potenciar aquesta cursa, oferint als participants un circuit atractiu, totalment urbá i molt ràpid.", declaren al seu web.

També afirmen que "la prova serà totalment urbana, amb sortida i arribada a la Plaça Mercadal (Ajuntament) fent dos tombs al circuit passant pel carrer de Monterols, Plaça de Prim, carrer Llovera, Plaça Llibertat, Avinguda Sant Jordi, Avinguda Onze de Setembre, Santa Teresa, i l’emblemàtic tomb de ravals..."

El Pirata el del Gorro i el seu esforç incansable ens portaran de nou a la victòria.

Visca el Pirata el del Gorro! Visca l'esport urbà! La CORI pel poble!

2n. Quart Marató de Reus. Diumenge 18 de gener de 2009, plaça del Mercadal. Sortida a les 10:00 hores