RSS

Galeria

27 de gener de 2008

El Pirata guanya la "Marcel.lí Gené"

El primer cara a cara entre els números dos de la CORI i del PSOE-PSC de Reus, s'ha saldat amb la victòria del representant juantxi amb claredat

Reus
CORI - Oficina de Comunicació

10.548 metres sobre asfalt han estat suficients per deixar clar que la CORI va per davant del PSOE-PSC de Reus.

A 2/4 d'11 aproximadament s'ha donat tret (sense rin-tin-tin) a la primera 1/4 de Marató Marcel.lí Gené. El triomf absolut ha estat pel marroquí Amine Chaou (Independent, 34’14”) i l’aragonesa Sílvia Ferrer (42’17”) de l'Osca.

El Pirata (CORI, 44'33") ha aguantat bé els dos-cents primers metres però no ha pogut aguantar el ritme del marroquí. Tot i això, el nostre corredor, participava en una altra lluita, el tinent alcalde i representant del PSOE-PSC de Reus, l'Eduard Ortiz (47'52") també corria.

Al final la victòria ha estat pel nostre corredor amb més de tres minuts de diferència. Com no podia ser d'altra manera, el Pirata ho ha donat tot per portar la victòria a les vitrines de la CORI. Un plàtan, una botella d'aigua i un massatget ha estat la recompensa final. L'Ariel que estava per allí per entregar alguns premis ha estat el primer en felicitar-lo. Les primeres paraules del nostre campió han estat "Ha valgut la pena no sortir ahir a la nit, aquesta victòria la dedico a tots els juantxis!". Grans moments d'emoció, la veritat.

La CORI està en forma.