RSS

Notícies

17 de desembre de 2008

Ja no queden participacions de loteria

Ningú del BPPNIR ha retornat cap participació

CORI - Oficina de Comunicació

Tot i les maniobres realitzades des del despatx de l'Alcalde Ortiz per menysprear el nostre innocent numeret, la ciutadania de Reus, un cop més, ha acabat amb la loteria del nostre partit.

Sé finí la loterí 

Hem de dir-vos que tot i les felicitacions que hem rebut també hem rebut fortes crítiques des de l'entorn proletari municipal per haver posat aquesta xifra i no la real. Segons aquests funcionaris municipals, el sou de la "Senyora Cano" és aproximadament de 55.000 euros. Des del Grup Municipal de la CORI es va optar pel 28.385 per dues coses: Primera i la més important, ens el va dir una bruixa. Segona i no per això menys important, coincidía amb el sou base de la "Senyora Cano" segons la paperassa municipal, de fet just després de que el sr.Pérez s'autoinculpés pel tema de les fotos, convertint-se així en el primer alcalde "de sucre i "voyeur"" de la història de Reus, va incrementar-li el sou a la "senyora Cano" per desorientar-nos, creiem, de cara a la loteria.

És per això amics i seguidors de la revolució, necessitem la vostra pregària el proper divendres a les 6 de la tarda a l'ermita de Misericòrdia. Hi haurà vermut i benediccions per tothom. El nostre regidor oferirà una pregària alternativa sóta les directrius de l'ordre dels Templers-preysletarians-marcians-cristianorevolucionaris-tibetans-maotans i juantxis del setè dia de cada setmana del mes present, del passat i del futur (TPMCTMJDSDDCSDMPDPIDF).

Sobretot no us oblideu de portar les participacions per poder-les oferir i beneïr, una a una, a la nostra Mare de Deú de Misericòrdia de Reus is not Tarragona. Us hi esperem.