RSS

Notícies

16 d'octubre de 2008

A la venda les participacions juantxis de la loteria de nadal d'enguany

El n.28385 és l'escollit

CORI - Oficina de Comunicació

Aquest any i com a reconeixement de l'acte més juantxi succeït mai en el Ple del nostre Ajuntament la CORI dedica aquest número a la secretària de l'alcalde

La participació que us farà rics! 

Històricament a Reus sempre hi han hagut moltes bruixes. Reus és una ciutat realment esotèrica. És per això que després de consultar els serveis d'una bruixa reusenca, ens ha aconsellat apostar tot el nostre capital en el número 28.385.

A través d'aquestes accions volem aportar un granet més de transparència a l'ajuntament.

Seguint parlant de transparència cal dir-vos que a part d'aquest sou, l'alcalde recompensa els favors de la seva secretaria amb un xec de 6.000 euros cada desembre, en principi per la dedicació i les hores extres anuals, segons tenim entès.

O sigui o bé apostàvem tot al 28.385 o podiem agafar la xifra del sou real de 34.385, que deu ser la xifra més pròxima al sou net, però com que l'alcalde després del Ple de les fotografies, li va apujar el sou, vam creure oportú apostar pel número que ens apareix en la relació dels sous del consistori. Potser l'any vinent apostem pel sou més alt de la "secre".

En fi, visca la secretària i el seu sou. I si amb això fa que tot el seguici juantxi reusenc, ni que només sigui per un cop, salti d'alegria al veure aquest número per la tele, que no pateixi la senyora per què li farem una figura de màrmol per poder-la venerar la resta de les nostres vides.

Podeu comprar les participacions a tot membre de la CORI vivent, i si us va millor passeu pel despatx municipal dimarts i dijous de 6 a 8 de la tarda. Si voleu trucar abans us recordem que el nostre telèfon és el 977 010 085.

Salut i peles!