RSS

Opinió i acció

16 de setembre de 2008

Els dimarts, entera't del que passa, amb el Ramon Sans. Capítol 2

CORI - Oficina de Comunicació

Ramon Sans. 79 anys. Casat. Ex-lampista i ara pagès. Apodat a la "mili" com "el rojo". Ex-campió provincial d'atletisme. Té una filla i una fill. Afiliat a la CORI des del 2007. Portaveu de la gent gran del GM de la CORI a l'ajuntament.

Ramon Sans Ortoneda 

El Ramon es pregunta si falten metges a Reus  

Sr. Ortiz Castellón:

L’any 1950 vaig anar a la mili, al cuarter del Bruch, a Barcelona. Als soldats els acompanyava un informe polític, en el meu cas hi deia “rojo peligroso”. No podia disfrutar de cap privilegi i era conegut amb l’honorífic sobrenom de “catalan rojo”. Sanitariament per motius que no fan el cas, vaig ésser tractat amb una cualificació òptima..

Durant la meva vida laboral he pagat religiosament el que el govern franquista, centrista, popular o socialista m’han exigit. En els temps que em corresponia vaig ser un contribuent model que pagava i mai em vaig posar malalt.

Han passat els anys i no sé perquè vostè decideix no donar-me els serveis sanitaris mínims que he pagat perquè hi ha persones que tenen preferència davant meu. I podria afegir també que no hi volen posar més metges per poder treure beneficis econòmics empreserials per cobrir l'expedient i vostè cobri un elevat jornal.

El 9 de setembre em tenien que fer la revisió anual post-operatori de càncer i vostè l'ha trasllada al 5 de desembre, si aquestes persones que tenen preferència, davant meu, és per motius polítics, llavors ja és normal i perdonable entre coalicions tripartites.

Actualment em medico amb 6 classes de pastilles setmanal.

Per precaució aniré al cementiri i visitaré als meus companys de lluita per la llibertat dels catalans.

Espero poder seguir informant-vos.

Visca la revolució juantxi!

RAMON SANS ORTONEDA

DNI 39742147