RSS

Opinió i acció

09 de setembre de 2008

Els dimarts, entera't del que passa, amb el Ramon Sans. Capítol 1

Sóta aquest títol el portaveu de la gent gran de la CORI farà un seguiment, a través de cartes, de totes les problemàtiques que pateix el col.lectiu de la gent gran a la ciutat de Reus

CORI - Oficina de Comunicació

Ramon Sans. 79 anys. Casat. Ex-lampista i ara pagès. Apodat a la "mili" com "el rojo". Ex-campió provincial d'atletisme. Té una filla i una fill. Afiliat a la CORI des del 2007. Portaveu de la gent gran del GM de la CORI a l'ajuntament.

Ramon Sans Ortoneda 

El Ramon es pregunta si falten metges a Reus  

Sr. Ortiz Castellón:

No entenc el funcionament de l’Hospital de Sant Joan que vostè presideix i menys la conclusió final que exposa a la contestació feta al sr. Santamaria al plenari del 24 de juliol passat. Vostè respon: “Això ha estat perquè hi havia altres persones que tenen preferència per davant seu”. Li vull dir que estic operat de càncer i periòdicament m’han de solucionar els problemes normals postoperatoris. A tots els meges i personal sanitari, moltes gràcies.

Avui 9 de setembre tenia visita i vostè ha decidit retrassar la visita al 5 de desembre però no ha tingut en compte que he estat hospitalitzat per obstrucció intestinal i posterior Polimialgia reumàtica i aretritis de Horton, a causa d’això em prenc 4 pastilles diàries més dos de setmanals.

Tot i això estic tranquil, sembla que vostè sense fer anàlisis o visitar el malalt, pot diagnosticar el que més li convé.

El mes de setembre tinc revisió post operatori del genoll dret, el mes d’octubre anàlisis de sang, el mes de novembre per veure si deixo de prendre pastilles. Espero que el desembre pugui seguir viu.

Servidor de vostè.

RAMON SANS ORTONEDA

DNI 39742147