RSS

Notícies

20 de maig de 2008

Comunicat del GM de la CORI pels fets del passat diumenge a la matinada

CORI - Oficina de Comunicació

Des de la CORI volem lamentar el fet succeït a Reus la passada matinada del diumenge dia 18 de maig on morí en José García Domínguez, natural de Vallmoll. Des d'aquestes línies volem fer arribar el nostre pèsam als seus familiars, amics i a tots els veïns del seu poble.

Després de tants anys demanant una zona lúdica, ara que més o menys la tenim, passen fets desagradables com aquest, fets que esperem no es repeteixin. Però tal i com està la cosa qui ens ho pot assegurar? Tirotejos, apunyalaments, baralles i fugues de presos, malauradament, estan a la ordre del dia a la nostra ciutat. Tot i que l'equip de govern fa la vista grossa intentant distreure la gent amb altres coses (que prefereixo no recordar ara, però que molts ja s'imagineu).

Com a regidor m'avergonyeixo de la resposta del nostre govern davant aquest assassinat. Els reusencs no sóm així. Davant un acte salvatge com aquest s'ha de ser més sensible amb els afectats i, encara que només sigui per un cop, deixar de treure pit defensant lo indefensable i actuar d'una manera més humana.

EPD José

Ariel Santamaria

Regidor i portaveu del G.M de la CORI

Notícies relacionades