RSS

Notícies

18 de maig de 2008

Reus, en bones mans?

Un veí de Vallmoll ha mort avui a la matinada al C/Ample per una ganivetada

CORI - Oficina de Comunicació

En l'edició passada del Trapezi, un ciutadà de Reus fou tirotejat al turmell per un Policia Local.

Proposta juantxi pel nou logo del Trapezi 

Walther P99, rèplica de la pistola que va disparar al sr.Salter 

José García Domínguez, veí de Vallmoll, ha mort aquesta matinada assassinat al C/Ample.

Per segon any consecutiu no podem acabar un Trapezi sense que una notícia d'aquest calibre taqui de sang el nom de la nostra ciutat.

I és que Reus és la capital del juantxisme, agradi o no agradi. Tot i gastar-se milions d'euros en la promoció del festival, tornarem a sortir arreu per una trista i vergonyosa notícia, malauradament ja ens hi estem acostumant. El jutjat de guàrdia de Reus portarà el cas. El nostre Grup Municipal poc hi pot fer, però per estar més tranquils i descartar possibles sospitosos, intentarem esbrinar si el policia local que va disparar l'any passat al sr.Bruno Salter, treballava ahir per la nit.

Una altra cosa a la que haurà de fer front el govern, és donar explicacions pel temps que va trigar l'ambulància a arribar al lloc dels fets. L'any passat l'ambulància va trigar més de mig hora també a arribar al lloc del tiroteig.

Possiblement l'actual govern sigui el pitjor govern de la història de la ciutat. Almenys aquest és el sentiment que s'escolta per tots els bars i tavernes de Reus, en una comparació futbolística, tenim polítics de tercera (regional) amb sous de primera (divisió).