RSS

Notícies

24 d'octubre de 2007

La CORI rifa el sou de l'alcalde

L'alcalde i la CORI comparteixen el mateix número de la sort

Reus
CORI - Oficina de Comunicació

El nostre quarter general, el Bar Chana, ha servit d'escenari per procedir al sorteig del número de loteria on la CORI dipositarà totes les esperances el pròxim 22 de desembre.

El número de la sort de l'alcalde i la CORI 

La loteria amb el sou de l'alcalde de Falset 

La loteria amb el sou de l'alcalde de Reus 

Tothom sap que la rifa de nadal és la més juantxi de l'any, sobretot quan a tots ens vé al cap la cantarella dels nens i nenes de San Ildefonso repetint incansablement els números premiats durant bona estona, és una escena anual molt típica i juantxi.

Més o menys això és el que ha passat avui al matí al Bar Chana de Reus, ho podeu veure a telecori, on la Cori Alegre, el Pirata i l'Ariel han fet de nens de "San Ildefonso" i han procedit a extreure 5 boles, d'un joc de bingo domèstic, per configurar el número màgic de la CORI per aquest nadal. Casualitats de la vida el número sorgit és el 79.903, el mateix número que l'alcalde veurà incrementat amb euros al seu compte corrent aquest any. Estem convençuts que aquest serà el número premiat a la grossa de nadal, confíem amb l'alcalde, i si no toca aquest número vol dir que l'alcalde ens enganya amb el seu sou.

Per no buscar més problemes amb l'alcalde, s'ha sugerit clandestinament canviar el número del sou de l'alcalde de Reus pel de Falset, que és de 0€ l'any. Al final però, ben aconsellats pel Paco del Chana, s'ha desestimat la sugerència. El motiu del Paco és força poderós, doncs el número 00000 li recorda, com a molts altres ciutadans de Reus, l'estat permanent del seu compte corrent.

Rapidament la maquinària de la CORI s'ha posat en marxa i ja tenim impreses les participacions amb el número juantxi guanyador. Les participacions són de 4 euros i la donació juantxi és d'1 euro, així doncs, el total de la butlleta és de 5€. Tothom que estigui interessat en apostar pel sou de l'alcalde en forma de participació juantxi, ens pot trucar al número de telèfon del despatx 977.010.085 o, si ho preferiu, atureu algun membre de la CORI pel carrer i n'hi demaneu.

Molta sort Juantxis! I que no us canvïin.

Notícies relacionadesContinguts multimèdia
  • Article escanejat del DT
  • Article escanejat del DT -2aPart-
Enllaços interessants