RSS

Notícies

03 de setembre de 2007

Per fi arriba la primera nòmina del nostre regidor

Tal i com us vam prometre, us la podeu descarregar amb pdf a l'enllaç de la dreta.

CORI - Oficina de Comunicació

Després de dos mesos i mig, l'Ariel rep l'ingrés del seu primer sou com a regidor i portaveu del Grup Municipal de la CORI.

Text alternatiu

L'Ariel ha cambiat els 1.842,40 euros per aquests dòlars del Rei del Rock 

Setanta dies després de prendre possessió com a regidor i portaveu del Grup Municipal de la CORI a l'Ajuntament de Reus, l'Ariel ha rebut l'ingrés del seu primer sou. En aquesta primera nòmina el líquid a percebre puja a 1.842,40 euros, en concepte de dietes, sense especificar res més. El total és la suma del sou de regidor més el de portaveu del GM de la CORI.

Treballadors de l'ajuntament ens han comentat, entre passadissos, que el fet d'haver practicat només un 2% de retenció d'IRPF en aquesta nòmina a l'Ariel, no té altre explicació que fer augmentar el líquid a percebre del nostre Regidor de cara a la galeria, doncs sabien amb antelació que la fariem pública.

Aquesta iniciativa, sense precedents en la política municipal de la nostra ciutat, vol servir d'empenteta als regidors del BPPNIR (Bloc de Partits Polítics No Independents de Reus) i especialment a l'alcalde, per fer pública la seva nòmina pagada per tots els ciutadans de Reus.

La picardia d'aquest govern no té límits. El juantxisme tampoc.

Continguts multimèdia
  • La nòmina de l'Ariel (pdf)