RSS

Notícies

18 de juny de 2007

Les jardineres del Mercadal guanyen el primer round

CORI - Oficina de Comunicació

Alguns militants de la CORI que van llegir la notícia dels Informativos Telecinco van sortir al carrer per tal de celebrar-ho i convertir en realitat algunes de les propostes del programa electoral.

Just quan va començar a córrer per la xarxa la notícia que deia que l’Ariel Santamaria era el nou alcalde de Reus, alguns dels militants de la CORI van sortir a celebrar-ho pels bars de Reus. Després de buidar els magatzems de dos o tres bars de la ciutat van creure que era l’hora de posar en pràctica els plantejaments realitzats durant la campanya.

La primera acció dels joves seguidors de la CORI va ser plantar llavors de marihuana a les zones verdes de Reus, esperant que els de les Brigades cada dia les reguéssin i poder fer la collita a finals d’estiu.

L’altre acció que van intentar els seguidors radicals de l’Ariel Santamaria va ser retirar les jardineres de la Plaça del Mercadal i portar-les a Tarragona, com havia decidit el poble a través de l’enquesta del web del partit. Aquesta acció va quedar en un no res, i no pas perquè els membres de la CORI fossin detinguts per la Guàrdia Urbana de la ciutat, es veu que també es van sumar a la festa ja que els valors d’alcohol a la sang eren semblants als dels membres de la CORI. Tot va quedar en no res ja que els membres de la CORI, degut a la gran quantitat d’alcohol que portaven a la sang, no van poder moure-les, com es pot apreciar a la fotografia que acompanya aquest article.

Everybody's Juantxi!