RSS

Notícies

16 de juny de 2007

Ariel Santamaria nou alcalde de Reus (segons Informativos Telecinco)

CORI - Oficina de Comunicació

Informativos Telecinco s'avança 4 anys, i ja diu que l'Ariel Santamaria és el nou alcalde de Reus!

Text alternatiu

Els futuristes de TeleCinco 

Tot i que des de la CORI no en teníem constància, sí que podem dir que n'estem molt orgullosos. Potser és el primer Ajuntament de tot el món, i fins i tot de l'univers, que ha aconseguit ser alcalde el cap de llista d’un partit que a les eleccions només ha aconseguit un regidor. Les coses més rares d'aquest planeta sempre passen a Reus.

Des de l'Oficina de Comunicació de la CORI, tot i que no ho desmentim –no sabeu la gràcia que ens fa-, si que ens neguem a ser els responsables d’anar a parlar amb el Lluís Miquel Pérez, en teoria l'alcalde de Reus, per donar-li la mala notícia, creiem que la persona adequada seria la periodista autora d’aquesta brillant notícia.

[A la dreta d'aquesta notícia podeu accedir a la notícia que ha publicat ATLAS, també hi ha un magnífic vídeo]

ACTUALITZACIÓ:

El BPPNIR ha retirat de la xarxa la notícia que ahir va corre com la pólvora per tot Reus. De totes maneres, per tal de que pugueu llegir la magnifica notícia que van publicar els d'Informativos Telecinco, aquí sota hi ha una còpia del que fins ahir a la nit es podia llegir.

NOTICIAS DETALLE

Sabado 16 de Junio de 2007 | 20:31 horas

Fecha: 2007-06-16

Hora de envio: 14:30

Localización: Reus

Derechos: Agencia Atlas

'Elvis', nuevo alcalde de Reus

Ariel Santamaría irrumpe en el consistorio de la localidad tarraconense con más de 1.800 votos y un disfraz del rey del rock

Una madrugada se le presentó Elvis Presley y le dijo que tenia que ser alcalde de Reus. Hoy, Ariel Santamaría ha cumplido su sueño. Santamaría, que era cartero, llevaba en su programa propuestas tan extravagantes como permitir plantar marihuana en las zonas verdes, que la Guardia Urbana lleve GPS para su mejor localización por parte de la gente que se encuentre sin fuego a la hora de hacer un canuto o regalar 21.00 bicicletas si llegaba a alcalde. A partir de hoy, es nuevo alcalde de Reus

El bon periodisme, no té fronteres!