RSS

Notícies

04 de juny de 2007

Es tanca l'acord per gravar 50 capítols més de Super Reus i Super Cori

Ariel Santamaria i Super Reus tanquen un acord encara amb una mica de ressaca de diumenge passat.

CORI - Oficina de Comunicació

Tot i que encara amb una mica de ressaca del diumenge passat, avui s’han reunit en un bar de Reus l’Ariel Santamaria i Super Reus per tal de tancar la producció i emissió de 50 capítols més de la sèrie més juantxi que mai s’ha fet a Reus.

Super Reus i Super Cori

Super Reus i Super Cori 

TELECORI 

Baró de la zona blava

Baró de la zona blava 

TELECORI 

Les aventures de Super Reus i Super Cori es podran tornar a seguir de manera gratuïta per la televisió de la CORI, http://tv.cori.cat. En aquests nous capítols els dos super heroïs de la ciutat hauran de seguir lluitant contra el MAL. Tant el Baró de la zona blava com el Peix gordo també han assegurat que seguiran en el projecte.

Com ja va dir l’Ariel Santamaria, en aquesta super producció que aviat es començarà a rodar no hi podrà participar cap actor o actriu que hagi militat antigament al CAER, Centre d’Arts Escèniques de Reus. En el càsting van detectar unes 10 persones vinculades al CAER. Segons ha dit textualment Super Reus, “és molt fàcil enganxar-los, ja que parlen amb l’accent de Barcelona i porten ulleres de pasta”.

Els primers quatre capítols encara es poden veure a TELECORI, i aviat (o no) els altres capítols també hi aniran apareixent. De la manera com està Reus l’unic que no els hi faltarà als dos super heroïs serà feina.

A la cantonada superior dreta podeu anar directament a TELECORI o remirar les notícies relacionades amb Super Reus i Super Cori.