RSS

Notícies

18 de maig de 2007

Telecori estrena la sèrie de ficció (o no) més reusenca

De moment hi ha 3 capítols, en prometem més... Super Reus i Super Cori lluiten contra el MAL.

Reus
CORI - Oficina de Comunicació

Males llengües identifiquen el MAL com a BPPNIR (Bloc de Partis Polítics No Independents de Reus).

Super CORI i Super REUS 

Telecori estrena la sèrie de ficció més impactant de la història de Reus, Super REUS i Super CORI.

Aquests dos superherois són els encarregats, per part de Sant Pere i la Mare de Déu de Misericòrdia de defensar Reus del MAL. El Juantxisme es veurà reforçat amb les accions dels nostres superherois, que lluitaran contra tot i tothom per tal d'extingir el MAL de la ciutat de Reus. Els capítols rondaran els 7 minuts de durada i els pots veure a http://tv.cori.cat o fent un clic a l'enllaç a Telecori.

Per altra banda, el futur alcalde de Reus, l'Ariel, ha promès que a partir del 28 i aprofitant la posada en marxa del Canal Gaudí, es rodaran 50 capítols més. Això si, només a posat una condició, mai podrà intervindre a la sèrie cap actor que anteriorment hagi estat al CAER.

L'Ariel, seguint la seva linia, ha promès regalar a l'Ajuntament de Barcelona tot el CAER sencer, doncs, segons diu, és on li pertoca estar al CAER, no a Reus. A Reus s'ha de promocionar el teatre reusenc i els de Barcelona si volen promocionar el seu teatre fora vila que s'ho paguin ells solets. L'Ariel ha comentat que ell potenciarà el teatre de Reus a fora i no el de fora a Reus.

La CORI pel poble!
Enllaços interessants