RSS

Agenda

16 de juny de 2007

Investidura del regidor juantxi Ariel Santamaria

L'acte es farà a l'ajuntament de Reus i tothom pot anar-hi.

CORI - Oficina de Comunicació

Que el món tremoli! L'Ariel Santamaria, nou messies del rocanrol i apòstol del juantxisme, serà investit regidor de l'ajuntament de la nostra bonica ciutat el proper dissabte 16 de juny a les 12. No s'hi convida particularment.

Ariel Santamaria durant la precampanya

Ariel Santamaria durant la precampanya 

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu 

TELECORI 

Dissabte 16 de juny a les 12. Tot i que encara no està gaire clar el què passarà a l'ajuntament de Reus aquest dissabte, el que si que sabem és que l’expectació que s'ha creat al voltant de l'acte que culminarà aquest gran espectacle circense de les eleccions municipals, pot fer que molta gent no pugui accedir al Saló de Plens. És per això que molta gent ja ha confessat davants dels micròfons de TeleCori que passarà la nit acampant davant de la seu del consistori per tal de poder entrar i veure de prop, i en directe, les males cares dels polítics del BPPNIR. “Jo tinc l’entrada des del mateix dia que l’Ariel va guanyar, però mai se sap...” assegura un juantxi que ja fa dos dies que dorm a la porta de l’ajuntament, mentre ensenya un mocador de paper amb la paraula “Entrada” escrita amb un bolígraf Bic vermell.

Fins i tot algun mitjà de comunicació amb por de no poder entrar al Saló de Plens també ha explicat que enviarà un becari perquè munti la tenda el dijous a la nit i poder així aconseguir un dels millors llocs -al costat d’alguna de les alcaldables del BPPNIR-.

La CORI pel poble!