RSS

Notícies

28 de maig de 2007

La CORI assalta l'ajuntament el 27 de maig!

1.831 vots confirmen que el juantxisme és un malson emergent pel BPPNIR

CORI - Oficina de Comunicació
El Mercadal celebra la victòria de la CORI

El Mercadal celebra la victòria de la CORI 

Fotolog CORI_Reus 

Primer a la seu electoral i més tard al Mercadal, la CORI va celebrar ahir la primera victòria electoral. El poble de Reus va decidir amb 1.831 vots posar un altre juantxi a l'Ajuntament i, en conseqüència, l'Ariel Santamaria serà càrrec electe durant els propers 4 anys.

Durant la jornada electoral d'ahir el BPPNIR (Bloc de Partits Polítics No Independents de Reus) ho va posar molt difícil als apoderats de la CORI, ja que diverses faccions van intentar impedir que membres del Partit, suficientment acreditats, vigilessin les paperetes electorals. Van acusar els apoderats de la CORI de fer publicitat deslleial perquè portaven samarretes amb el logotip i impedir el control necessari, però no els va servir de gaire la jugadeta atès el resultat dels comicis. xD

A les 8 del vespre, una trentena de juantxis es va reunir a la seu electoral del carrer Vilar per seguir els resultats de l'escrutini i, un cop escrutat el 100%, a tres quarts de deu es van concentrar al Mercadal juntament amb altra gent que va anar arribant a la Plaça.

Militants i simpatitzants van ocupar el vestíbul de l'Ajuntament de Reus cridant 'sí, sí, sí, la CORI ja és aquí' i l'Ariel va rebre la felicitació personal de l'alcalde Pérez i d'altres alcaldables del BPPNIR.

Més tard el Pirata el del Gorro va ser convidat, per la facció convergent del BPPNIR, a pujar al balcó del seu magnífic local i des d'allí llençar unes quantes consignes juantxis. Va animar la gent que hi havia al Mercadal a celebrar la victòria amb el BPPNIR, amb els votants de la CORI i també amb els qui no voten, i finalment es va despullar.

L'Ariel Santamaria va agraïr públicament el suport de tota la gent que ha col·laborat amb el Partit i en la campanya, i va recordar que ara comença el malson del BPPNIR i que a partir d'ara serà l'altaveu dels que no tenen veu.

A dos quarts de dotze, el personal de la CORI va ocupar el local a peu de carrer que els més populars del BPPNIR tenen al Mercadal, va compartir amb ells les seves pastetes (molt bones, eh!) i unes quantes impressions polítiques de la jornada electoral i els resultats.

Gràcies a tothom que ha col·laborat en l'accés juantxi al poder (aquest cop els gorreros de costum teniu una birra pagada). La CORI pel poble!