RSS

Agenda

21 de maig de 2007

Míting concert al barri Gaudí

CORI - Oficina de Comunicació
El barri Gaudí Reus

El barri Gaudí 

Taller d'arquitectura Bofill 

Dilluns 20. 17:37h. Barri Gaudí. Avinguda de Barcelona.

Tothom sap que al barri Gaudí hi ha una mica de xou. La cosa varia de 9.000 a 12.000 euros per habitatge, que és la quantitat que han de pagar els veïns i veïnes si no volen que se'ls expropïi el seu pis. Aquests diners haurien de servir per rehabilitar els blocs de colors.

Els blocs aixecats per l'arquitecte Ricardo Bofill el 1968, amb una superfície total de 33.000 m2 i 500 vivendes, necessiten una reparació urgent. Ningú no ho dubta, però males llengües diuen que hi ha interessos urbanístics que van més enllà de la necessària rehabilitació, diuen que algunes promotores immobiliàries necessiten rentar la cara, a l'entrada del barri, per tal de dignificar l'urbanització de luxe que s'aixecarà darrere dels blocs Bofill.

Per parlar d'aquest i altres temes que interessen als veïns del barri Gaudí, i que de retruc interessen tot el veïnat de Reus, l'Ariel Santamaria farà un míting concert en el que reivindicarà els drets dels veïns i la recuperació del pont d'Antoni Gaudí, única obra del genial arquitecte que hi havia a Reus i que va ser enderrocada no se sap encara perquè.

La CORI pel poble!