RSS

Notícies

11 de maig de 2007

El primer acte de campanya neguiteja el BPPNIR

CORI - Oficina de Comunicació

Com el Dr. Juantxi va arrencar els ulls del cartell del candidat més popular del BPPNIR.

 
El Dr. Juantxi en una foto de promoció

El Dr. Juantxi en una foto de promoció 

En una acció política inesperada i d'alt valor simbòlic, un militant de la CORI va decidir posar la cirereta al pastís encarant-se directament amb el BPPNIR. Com si no n'hi hagués prou amb portar mariatxis i fer proselitisme entre les bases del BPPNIR, va arrencar la simbologia franquista dels cartells d'esquerra republicana i també els ulls del cartell del candidat més popular.

El líder popular del BPPNIR, López Mallol, acompanyat d'unes vint persones, va sortir de les seves caselles i es va posar a cridar que allò era imperdonable i al marge de tota capacitat de comprensió. Va avançar cap al Dr. Juantxi i li va dir que no només l'havia ultratjat a ell arrencant-li els ulls del cartell, sinó que també havia estripat les banderes espanyoles que esquerra republicana té als seus cartells electorals, i que trucaria a la policia.

El Dr. Juantxi està molt preparat políticament per fer front a aquestes amenaces del BPPNIR, i sense immutar-se li va dir mentre reia que tenia interès a demanar disculpes al BPPNIR per una acció tan impulsiva. El candidat més popular no va acceptar deportivament la disculpa i va telefonar la Guàrdia Urbana.

Quan van venir, els agents li van explicar a en Mallol que ells compartien la seva opinió i que allò era bastant fort, però que no podien detenir el Dr. Juantxi per haver-li arrencat els ulls del cartell. Com que en Mallol no parava de cridar i insultar al Dr. Juantxi, la Guàrdia Urbana va muntar guàrdia una estoneta costat de la cartellera per tal de protegir el que quedava dels cartells republicans i la cara inexpressiva d'en Mallol al cartell més popular.

Visca la festa electoral, els mariatxis i el Dr. Juantxi! La CORI pel poble!