RSS

Notícies

10 de maig de 2007

La CORI allibera 28 fanals de la ciutat de Reus

CORI - Oficina de Comunicació

Fruit de la pugna entre la CORI i el BPPNIR a l'Ajuntament de Reus, ara la CORI té dret a utilitzar 28 fanals de la ciutat per penjar les seves banderoles de campanya electoral. El que succeeix és que la CORI no té banderoles ni en vol tenir, per la qual cosa aquests fanals restaran sense propaganda política durant tota la campanya electoral.

Un fanal alliberat per la CORI al barri Gaudí

Fanal alliberat per la CORI al barri Gaudí 

Fanal segrestat pel BPPNIR al Pavelló Olímpic

Fanal segrestat pel BPPNIR al Pavelló Olímpic 

Fanal segrestat pel BPPNIR al Pavelló Olímpic

Fanal segrestat pel BPPNIR al Pavelló Olímpic 

Fanal segrestat pel BPPNIR a l'avinguda 11 de setembre

Fanal segrestat pel BPPNIR a l'avinguda 11 de setembre 

Fanal segrestat pel BPPNIR a l'avinguda 11 de setembre

Fanal segrestat pel BPPNIR a l'avinguda 11 de setembre 

Fanal segrestat pel BPPNIR al camí de l'Aleixar

Fanal segrestat pel BPPNIR al camí de l'Aleixar 

Fanal segrestat pel BPPNIR a l'avinguda Sant Jordi

Fanal segrestat pel BPPNIR a l'avinguda Sant Jordi 

Negociar la distribució dels espais electorals gratuïts amb els del BPPNIR (Bloc de Partits Polítics No Independents de Reus ) requereix alguna cosa més que estómac i cara dura. També s'ha de saber geografia, interpretar plànols i, si pot ser, tenir mínimes nocions d'aritmètica.

Dos juantxis de la CORI van assistir a una reunió, a l'Ajuntament de Reus, convocada per a fer el repartiment d'espais públics per a la col·locació de cartells i banderoles. Abans d'entrar es van trobar de cara amb el candidat verd i li van comunicar, oficialment, que la CORI ha decidit no pactar després de la victòria electoral. Es van fer tots tres un tip de riure.

A la reunió, tot i ser molt puntuals, els de la CORI se'n van adonar de seguida que tot estava ja més o menys repartit, d'antuvi, entre les faccions del BPPNIR que ja tenen representació al Consistori. O sigui que, a la manera d'un trust, els del BPPNIR es van repartir tranquil·lament de dalt a baix el que els tocava per llei. La resta eren per a les formacions que no tenen representació, que s'havien de barallar per un plat de llenties per divertiment dels que ja ho tenien tot repartit.

Sense contemplacions, els de la CORI van lluitar decididament contra la PRIM-FIC i Ciudadanos-Ciutadans per aconseguir més fanals que ells. Es va anar escalfant l'ambient fins que aquell noi tan simpàtic, representant de Ciudadanos-Ciutadans, va dir que això que feien els de la CORI segur que era il·legal i que denunciaria la CORI (tothom va riure menys ell).

El BPPNIR denuncia la CORI

La CORI va aconseguir finalment la llibertat de 33 fanals per a la Ciutat, però al cap d'uns quants dies es va rebre la resolució de la denúncia de Ciudadanos-Ciutadans, que instava l'Ajuntament a fer un repartiment injust dels fanals alliberats per la CORI. L'acció legal del BPPNIR va obligar el moviment juantxi a cedir cinc fanals al BPPNIR, facció ciutadana, per tal que restin segrestats per banderoles bilingües fins el dia 27 de maig :(

El BPPNIR és molt gelós dels fanals de Reus que ocupen gràcies a la llei imperant per als seus foscos interessos polítics, però sembla que s'oblida que s'ha fet un repartiment consensuat i formal. Ni tan sols s'entenen entre ells i per això es dediquen a prendre's fanals, en una lluita endogàmica que només els porta a denunciar-se entre ells i tenir fanals compartits per banderoles de vàries faccions. xD

El BPPNIR segresta fanals de Reus alliberats per la CORI

A la CORI tan li fa la descomposició ideològica i estratègica del BPPNIR, però el que no és tolerable és que el BPPNIR segresti els fanals de la ciutat de Reus pels que ha lluitat el juantxisme. És el cas de 6 fanals asssignats a la CORI i ara mateix segrestats per la facció republicana, la facció convergent i la facció verda del BPPNIR, que podeu veure a les fotos del marge dret.

De tots ells destaquen els republicans del BPPNIR, que en una desesperada acció patriotica-simbòlica han segrestat dos fanals de l'avinguda 11 de setembre assignats a la CORI. Al Partit li agradaria que els del BPPNIR entenguessin que ells no són independents i que, al menys en aquestes eleccions, no s'hi juguen la independència del país sinó la seva credibilitat política.

La CORI està reclamant formalment aquests dies, davant de la Junta Electoral, la llibertat dels 5 fanals que s'havien recuperat per a la nostra ciutat i ara mateix resten segrestats pels no independents.

Com evitar el segrest de fanals per part del BPPNIR

Se sap que, malgrat la CORI guanyarà la llibertat d'aquests quatre fanals davant de la Junta Electoral, els del BPPNIR intentaran ocupar il·legalment més fanals lliures de Reus, per la qual cosa es fa una crida a tot el juantxisme local per tal que estigui alerta davant el perill de segrest i ho eviti.

Així doncs, juantxis, si veieu algun membre del BPPNIR intentant segrestar un d'aquests fanals alliberats, els podeu espantar fàcilment fent el crit juantxi més esparverador: NO SIGUIS FANAL!! Sempre funciona i marxaran ràpidament a buscar més fanals desprevinguts, cosa la qual s'haurà d'evitar...

Visca la llibertat dels fanals de Reus! La CORI pel poble!