RSS

Notícies

22 de setembre de 2020

Ariel Santamaria allibera les seves 'Memòries Polítiques'

Reus
CORI - Oficina de Comunicació
Memòries Polítiques 2a edició

Memòries Polítiques 2a edició 

Ara que estem a sobre de la festa major de Misericòrdia 2020 de Reus, Ariel Santamaria aprofita l'avinentesa per alliberar el seu llibre de memòries polítiques, que ja es pot llegir i descarregar al seu web arielsantamaria.com.

"Memòries polítiques d'Ariel Santamaria" és un llibre en el qual el nostre messies juantxi per excel·lència, plasma les vivències i records de la seva vida política a dins de l'Ajuntament de Reus, quan va ser regidor de la nostra formació política Coordinadora Reusenca Independent (CORI) i tot el rebombori que es va crear tan a dins com a fora de Reus.

Segona edició, ampliada i corregida

Al cap de dos anys i mig de la publicació en paper de la primera edició, publicada per La Banya Edicions, ha decidit autopublicar-ne una versió digital revisada, i corregida professionalment, que està disponible en formats PDF, Epub i en forma de pàgina web. És a dir, que us en podeu baixar versions per a imprimir, per a visualitzar en ordinadors i lectors de llibres electrònics, o per a llegir directament des d'un navegador de web.

Nou annex de fotos i documents

Amb la segona edició, de setembre de 2020, s'ha editat a banda un annex amb documentació de les activitats lúdiques i polítiques de la CORI, amb fotos inèdites, documents interns i retalls de premsa d'un periode que va des de l'any 2002 fins al 2011.

La pàgina de descàrrega és a l'enllaç adjunt a la notícia