RSS

Notícies

17 de maig de 2011

Els pàrquings municipals tenen un clar afany recaptatori

Des de la Cori proposem que estacionar només costi un euro al dia

CORI - Oficina de Comunicació

Ariel Santamaria va oferir el passat 17 de maig, una roda de premsa a la plaça de la Llibertat per denunciar l'afany recaptatori que tenen actualment els pàrquings municipals de la ciutat de Reus.

 

Ariel Santamaria va proposar que estacionar als pàrquings i zones blaves de la ciutat, en temps de crisi, només valgués una hora al dia per a la gent censada a Reus.

D'aquesta manera s'aconseguirien emplenar les 1000-1500 places, que diariament resten buides entre els diferents pàrquings soterrats de la ciutat. I com a conseqüencia s'atraurien més visitants cap a la ciutat i el comerç es revitalitzaria, ja que molta gent no se n'aniria a comprar a localitats veïnes com ara Tarragona.

Santamaria va dir a més, que les places d'aparcament les han pagat els ciutadans a través dels impostos, i que pensa que s'haurien de regalar almenys dues hores al dia, com anteriorment es feia en el pàrquing del Pallol.

També serien necessaris parquings dissuasoris a les entrades de Reus. A l'actualitat només en funciona un, a vegades i quan hi ha fires a l'avinguda del Comerç. Amb això afavoririem la descongestió del transit viari també, va precisar el líder juantxi.