RSS

Notícies

06 de maig de 2011

Comença el circ electoral a Reus!

CORI - Oficina de Comunicació
 
ariel santamaria
ariel santamaria
ariel santamaria

Aquesta nit passada, a les 0:02h aproximadament, s'ha celebrat solemnement l'acte d'enganxada del primer cartell electoral. Ho han fet el BPPNIR (Bloc de Partits Polítics No Independents de Reus) i la CORI, a la mateixa plaça i en clara i ferotge competència per un electorat altament exigent.

Per part de la CORI, un grupet de juantxis s'han aplegat al Mercadal i els líders Ariel Santamaria i Cori Alegre han enganxat el primer cartell d'aquesta batalla electoral. En una estoneta més, s'han enganxat cartells per tot el centre de la ciutat i l'acte s'ha donat per finalitzat per part de tothom. Afortunadament aquest any no hem hagut de lamentar cap incident i, curiosament, no ens ha insultat ningú de manera directa.

Alguns espontanis han felicitat la CORI per haver millorat la imatge respecte fa quatre anys, ja que el cartell és més gran i sofisticat que el de 2007. Algú del BPPNIR ha comentat que això de la similitud amb Rushmore té a veure amb la cara dura que té la gent de la CORI, malgrat que en realitat succeeix que enguany la CORI és políticament molt més dura, després de l'experiència de quatre anys d'oposició plovent pedres i aguantant les putadetes de l'alcalde Pérez i els seus amics.

Avui comença formalment tot i ja veurem com s'acaba. Visca la democràcia!