RSS

Documentació

05 de maig de 2011

La Xarxa Juantxi!

CORI - Oficina de Comunicació

Si tens una pàgina web que vulguis que enllacem aquí, emplena el formulari de contacte o col·laboració i ho farem tan aviat com sigui possible. Aquest contingut està en permanent construcció

Visca la CORI! grup facebook

Visca la CORI! 

Tele Cori a Facebook

Tele Cori a Facebook 

Ariel Santamaria Messies Juantxi a Facebook

Ariel Santamaria Messies Juantxi 

Jo CORI, i tu? facebook

Jo CORI, i tu? 

Jo voto CORI, i tu? twitter

Jo voto CORI, i tu? a Twitter 

Tele Cori a Twitter

Tele Cori a Twitter 

CORI Partit Reusenc facebook

CORI Partit Reusenc 

Gran Circ de l'Ajuntament

Gran Circ de l'Ajuntament 

Recull d'enllaços significatius, independents i dependents, d'entitats i persones que donen suport a la CORI en diverses xarxes socials, blogs i pàgines personals. També hi enllacem algunes pàgines que no donen suport a la CORI de manera explícita, malgrat es fan ressò de les activitats del partit. Els enllaços són a la columna dreta.

- Visca la CORI (Coordinadora Reusenca Independent) !!!

Grup independent a Facebook, de suport a la Coordinadora Reusenca Independent. Creat i administrat per uns quants juantxis de Reus

- Gran Circ de l'Ajuntament

Perfil oficial de campanya pel 2011 a Facebook, és on s'enllaçaran les informacions d'actualitat de campanya que es publiquin al web de la CORI i als canals de YouTube del partit.

- Tele Cori a Facebook

Perfil oficial de Tele Cori a Facebook. S'hi penja i enllaça informació en vídeo que només es pot trobar directament a Youtube o a Tele Cori a http://tv.cori.cat

- Jo CORI, i tu?

Pàgina no oficial de la CORI a Facebook, que es fa ressò d'aspectes significatius de campanya i fa seguiment del dia a dia del treball municipal de la CORI.

- CORI Partit Reusenc

Perfil independent a Facebook, que es fa ressò de les activitats de la Coordinadora Reusenca Independent.

- Ariel Santamaria, Messies Juantxi

Un dels perfils de l'Ariel Santamaria, que té un total de 15.000 amics a Facebook distribuits en diferents entorns (perfils, grups...)

- Jo voto CORI, i tu? a Twitter

Perfil oficial de campanya a Twitter, que recull el dia a dia de precampanya i campanya i s'utilitza com a altaveu per esbombar les juantxades que es publiquen al web cori.cat.

- Tele Cori a Twitter

Perfil de Tele Cori a Twitter, on s'expliquen les novetats de Tele Cori i s'anuncien les retransmissions en directe de les activitats de la CORI.