RSS

Notícies

14 d'abril de 2007

El desordre de la CORI que el decideixi el poble!

Consulta popular per posar ordre a la llista electoral de la CORI

CORI - Oficina de Comunicació

Des d'avui, i durant uns quants dies, les persones que visitin aquest web podran triar l'ordre de la llista electoral que la CORI presentarà a les municipals del 27 de maig. Els candidats i candidates de la CORI pensen que l'ordre, el de la llista i en general, l'ha de decidir la gent del poble sense passar pels tubs i pels filtres polítics del BPPNIR. El poble decidirà!

CORI VS BPPNIR

CORI vs BPPNIR 

Cartell de precampanya 

Avui, 14 d'abril, la CORI posa en marxa una experiència democràtica que, pel que tenim entès, no té precedents enlloc. Es tracta d'escollir l'ordre de la llista electoral mitjançant una enquesta al web.

És el Sistema Electoral Electrònic de la CORI (SEECORI), un miracle de tecnologia punta al servei de la democràcia local reusenca.

Llista electoral oberta

No ens agraden les llistes tancades, ni l'ordre establert, ni els costums generalment acceptats, ni la moral engabiada, ni la hipocresia d'uns quants... però com que no tenim més remei que posar un ordre a la llista electoral de candidats i candidates juantxis, preferim que la gent el trïi, i nosaltres podrem seguir essent uns/es irresponsables.

A la CORI no hi ha gent de primera, ni de segona, ni de vint-i-setena, tothom és més o menys igual de juantxi. Així doncs, confeccionarem la llista electoral amb la consulta que hem posat en marxa a la portada del web del Partit.

Excepte el número u, Ariel Santamaria, i el número set, Jordi Sugranyes, la resta de de candidates i candidats estarà exposada uns dies a www.cori.cat, per coherència democràtica i per escarni del BPPNIR.

A la CORI no hi ha primàries

A la CORI, els candidats no cal que es putegin entre ells en unes primàries, tal i com passa en alguns partits del BPPNIR. Evitarem així molts maldecaps, galdosos espectacles als mitjans de comunicació i, molt important, el desgast que suposa tenir dins de la CORI una lluita republicana del tipus Ñetas contra Latin Kings.

Al nostre Partit juantxi no hi ha ordre, hi ha democràcia, i les persones de la llista estaran en un ordre directament escollit pels seus amics, familiars, clients i proveïdors, però d'una manera tan anònima que, quan guanyem les eleccions, ningú no pugui venir a reclamar allò que potser es pensa que se li deu.

Com votar l'ordre de la llista?

N'hi ha prou amb seleccionar la persona que vulgueu, prémer el botó 'Tria' i el vot quedarà comptabilitzat. Si es vol fer trampa i votar més d'una vegada, el SEECORI permet emetre un vot cada dia des del mateix ordinador.

Un cop s'ha emès el vot, el web ens adreçarà a la llista de resultats i podreu veure com va quedant l'ordre definitiu de la llista electoral.

Au, vinga, qui vulgui que voti.

Democràcia i juantxisme! Que l'ordre el posi el poble!