RSS

Notícies

04 de maig de 2011

L'Equip de Govern de Pérez malbarata gran quantitat de cabals públics, en mantenir i trasvassar palaus firals efímers

Un altre forat negre a la ciutat

CORI - Oficina de Comunicació

Ariel Santamaria va denunciar als mitjans de comunicació en roda de premsa, que el consistori està malbaratant molts diners públics en fer trasvassaments de palaus firals.

 

El 3 de maig passat, Ariel Santamaria va comparèixer davant mitjans de comunicació per denunciar la manca de previsió de l'ajuntament de Reus en matèria d'obres faraòniques, i en concret de trasvassaments de palaus firals.

Santamaria va explicar que en la seva vida de regidor (quatre anys) , ja ha vist fins a tres espais firals, cosa que no deixa de ser surrealista per a una ciutat com Reus.

La Coordinadora Reusenca Independent (CORI), com no podia ser d'altra manera, mai ha estat d'acord en tirar a terra l'antic Palau de Fires de l'avinguda de Sant Jordi, i instal·lar en el seu lloc el centre comercial de Metrovacesa, que tan de mal farà al comerç tradicional de la nostra ciutat.

En la política habitual de fets consumats de l'Equip de Govern de Pérez, vàren promoure un palau firal alternatiu en "pavellons efímers" que es va ubicar el seu dia a l'avinguda del Comerç, en uns terrenys llogats a l'empresa Adif. A hores d'ara, encara no se sap quina quantitat de diners costa llogar aquests terrenys.

Tot i ser una fira de mostres provisional durant tres anys, la de l'avinguda dle Comerç, ha costat la no menyspreuable quantitat de tres milions d'euros, sense comptar ni amb el manteniment, ni amb el lloguer. A més, adeqüar el seu dia aquests terrenys i instal·lar-hi els pavellons, va costar més de dos milions i mig d'euros més.

Segons el regidor juantxi, aquí no s'acaba la història, ja que el consistori reusenc s'ha gastat també més de 37 milions d'euros en el nou espai firal del Tecnopark, deixant abandonats els pavellons efímers de l'avinguda del Comerç.

Des de la CORI es proposa, doncs, i tenint en compte la gran inversió feta, reaprofitar els espais firals de l'avinguda del Comerç en nous equipaments municipals. per realitzar activitats esportives, culturals, lúdiques, etc., i oferir-ho a les entitats culturals de la ciutat.