RSS

Notícies

19 d'abril de 2011

El líder juantxi Ariel Santamaria, i diversos candidats del BPPNIR participen en una trobada

Malgrat acabar-se a l'hora de dinar, l'organització no va servir els indispensables canapés

CORI - Oficina de Comunicació

El pasat 18 d'abril, el líder juantxi Ariel Santamaria va assistir a la Trobada dels Candidats/es a l'Alcaldia de Reus, que va organitzar a la seva seu, la Unió de Botiguers (UBR).

Santamaria va compartir taula amb els diferents caps de llista dels partits amb representació a l'ajuntament, que es presenten a les eleccions municipals. És a dir, els alcaldables del BPPNIR (Bloc de Partits Polítics No Independents de Reus).

Entre el públic s'hi van aplegar nombrosos periodistes, assessors, actuals regidors de l'equip del Pérez... i també la candidata socialista Teresa Pallarès, entre d'altres.

El moderador de l'acte va anar formulant les cinc preguntes de què constava la Trobada, i els candidats sense poder saltar-se l'ordre d'intervenció, les van anar responent. Qüestions relacionades amb el comerç i el desenvolupament econòmic, van ser-ne l'eix.

Però, la pregunta més juantxi de totes, sense dubte, va ser la darrera. Va ser la que anava sobre quin destí final se li donaria al centre comercial i d'oci de l'Avinguda de Sant Jordi, més conegut com METROVACESA, en el cas de que no es complís l'objectiu prefixat per l'actual equip de govern. Aquesta pregunta va ser titllada de "trampa" per algun dels participants.