RSS

Notícies

15 d'abril de 2011

Foto de família de la candidatura Juantxi

El Gitano de Balaguer va voler acompanyar els juantxis en la presentació de la candidatura a les municipals 2011

CORI - Oficina de Comunicació

El passat 13 d'abril a les 17:37h, la Coordinadora Reusenca Independent va presentar la llista electoral a la plaça del Mercadal de Reus.

 
grup candidats cori reus 2011
grup candidats cori reus 2011 2
grup candidats cori reus 2011 3

A dos quarts i mig de sis de la tarda, hora tradicional per convocar a la premsa, el passat 13 d'abril la CORI va presentar davant dels mitjans de comunicació, els noms dels integrants de la candidatura per a les properes municipals.

El músic Joan Porta, més conegut com "Lo Gitano de Balaguer" va voler baixar fins a Reus per donar suport a la candidatura juantxi. I és que lo Gitano, conegut rumbero de les comarques de Ponent, també es presenta com a alcaldable pel seu propi partit, a les eleccions municipals de la capital de la Noguera. Segons va afirmar en roda de premsa, Lo Gitano de Balaguer es vol presentar a la política "per recuperar la dignitat humana i dins d'aquesta digninat, les ganes de riure i de cantar".

De ben segur que una bona dosi de rumbes, garrotins i rock'n'roll, es deixaran sentir aquesta propera campanya electoral, per les ciutats de Reus i Balaguer.