RSS

Notícies

07 d'abril de 2011

TELE CORI emetrà en directe la tertúlia de De Bon Matí de Punt 6 Ràdio, de Reus

Ariel Santamaria participarà en una tertúlia radiofònica

CORI - Oficina de Comunicació

El proper divendres, a les 9 del matí, l'Ariel Santamaria està convidat a participar a la tertúlia del programa De Bon Matí, que fa el periodista Jordi Escoda a Punt 6 Ràdio (Reus), i tindrà la participació dels periodistes habituals Guillem Ramos-Salvat, Francesc Gras i Joan Carrion. Telecori l'emetrà en directe a Facebook i a http://tv.cori.cat

Ara que estem en pseudoprecampanya i ja se sap, més o menys, quines formacions concorreran a les eleccions municipals de 2011 a Reus, és quan hi ha clatellots per tenir un bon lloc a les lllistes electorals. Darrerament hi ha hagut molt de transfuguisme als partits polítics que s'arrosseguen per Reus, bàsicament amb personal del BPPNIR (Bloc de Partits Polítics No Independents de Reus), però els independents tampoc no ens n'escapem.

Per tal que ningú no s'enganyi l'Ariel Santamaria, apòstol del juantxisme i regidor per la CORI a l'ajuntament de Reus, explicarà en aquesta tertúlia qui no formarà part de les llistes electorals de la CORI pel 22 de maig, malgrat ja us avancem que el Josep Machado finalment no hi serà present.

Si algú s'ho perd ho podrà veure posteriorment a Telecori, ja que es posarà a la llista de programes emesos i es podrà visualitzar a qualsevol hora, des de qualsevol lloc, via Internet.

La CORI pel poble!

Enllaços interessants