RSS

Notícies

26 de març de 2011

Goteres al Nou Hospital de Reus, mig any després de la seva inauguració

Les darreres pluges han ocasionat goteres en almenys dues sales

CORI - Oficina de Comunicació

El dissabte 26 de març, membres de la Coordinadora Reusenca Independent vàrem fer una visita al Nou Hospital de Reus, i vàrem poder comprobar personalment les deficiències de construcció d'aquest faraònic i pol·lèmic edifici del govern Pérez.

 
Una vorera del Nou Hospital mal acabada

En les darreres setmanes, treballadors i usuaris del centre han hagut de patir les conseqüències del mal acabat de les instal·lacions. Tot això, després de què les obres fóssin inaugurades a corre-cuita el passat mes de setembre pel President de la Generalitat de Catalunya, el socialista José Montilla.

Al cap de sis mesos i després d'haver plogut moderadament a la capital del Baix Camp, dues sales d'espera del Nou Hospital presenten ben visibles els efectes de les filtracions d'aigua. No volem pensar que els quiròfans i altres dependències sensibles de l'hospital, puguin presentar també aquest tipus de deficiències de construcció.

Les obres a l'exterior de l'edifici, també deixen molt a desitjar. Esquerdes, i voreres mal acabades o trencades, deixen en entredit que allò sigui una "obra d'excel·lència".