RSS

Notícies

14 de març de 2011

La reforma del barri del Carme ha estat un fracàs

Els carrers Closa de Freixes, Sant Benet o Sant Antoni, estan deixats de la mà de Déu.

CORI - Oficina de Comunicació

Ariel Santamaria, regidor de la CORI, va fer el passat dimarts 8 de març una passejada pel barri del Carme per comprovar-ne el seu estat actual.

 

Barri del carme 

Ariel Santamaria, regidor de la CORI a l'Ajuntament de Reus, valora positivament que l'actual equip de govern de l'ajuntament vulgui fer obres per millorar el barri del Carme, i hagi fet coses com per exemple el Casal de la Dona i els pisos de protecció oficial de la plaça de la Patacada.

No obstant, no troba tant bé que a canvi, la ciutadania s'hagi de menjar la "metamorfosi" de la plaça de la Patataca, que fins fa poc era un camp de gespa on la gent podia anar a "passejar els gossos i a gaudir de l'únic espai d'herba que hi havia a Reus" fins aleshores. Lamenta que ara sigui un camp de runa i material d'obres de l'ajuntament. Què passaria si això es fés en plena plaça de Prim, es pregunta.

Pel que fa als pisos de protecció oficial de la plaça de la Patacada, que havien de ser llogats a preus simbòlics a la gent gran expropiada del barri, Santamaria denuncia que ara l'ajuntament els ven a 110.000 euros i que són pisos de només 40 a 60m2.

Ariel Santamaria en una passejada pel barri del Carme, qualifica com a "Vergonya del carrer Sant Serapi" un solar adjacent destinat a aparcament de zona blava, on s'hi amuntega porqueria i deixalles, i també denuncia les obres a mig acabar del carrer Gornal, i diverses "xapusses" de la instal·lació elèctrica en el carrer Vapor vell.

Segons el regidor de la CORI, la reforma del barri del Carme ha estat un fracàs, posant com a exemple l'estat en què han quedat diversos carrers de la capital del Baix Camp com el Closa de Freixes, el Sant Benet, o el Sant Antoni, tots ells deixats de la mà de Déu.