RSS

Agenda

23 de març de 2011

Taula Sectorial del Comerç i l'Empresa

Construïm entre tots un Reus per tothom!

CORI - Oficina de Comunicació

La CORI convida a les diverses entitats de la ciutat a participar en les cinc taules sectorials convocades per les properes dues setmanes de març. Les taules sectorials per la recollida de propostes es duran a terme a les instal·lacions del Centre Cívic Llevant ( Carrer Cels Gomis i Mestre, a l'antic Mas dels Canonges, a Horts de Miró ) a partir de les 19:30h.

Aquest dimecres 23 de març, a les 19:30h, la Coordinadora Reusenca Independent convida les entitats i veïns reusencs que estiguin involucrats en les activitats comercials i empresarials de la ciutat a participar de la taula sectorial dedicada al món del Comerç i l'Empresa a Reus que es celebrarà al Centre Cívic Llevant.

Durant aquesta taula sectorial es preten recollir tot un seguit de propostes de la societat reusenca, relacionades amb l'àmbit del Comerç i l'Empresa, per tal d'incorporar-les en el programa electoral de la CORI, i permetre, a partir de les eleccions municipals que es celebraran el proper 22 de maig de 2011, que la veu dels ciutadans reusencs sigui tinguda més en compte a l'hora de prendre decisions a la gestió municipal de la ciutat durant els propers quatre anys.