RSS

Notícies

28 de febrer de 2011

L'Ajuntament de Reus pretén ubicar dues immenses torres de catorze plantes, allí on hi havia l'hospital vell

La brillant idea l'ha tingut el regidor d'Urbanisme, Jordi Bergadà (ERC)

CORI - Oficina de Comunicació

Amb la construcció d'aquests dos gratacels, i un altre immens edifici molt aprop d'allí (a la zona de la Sedera del Pich Aguilera), el consistori intentarà d'aquesta manera sufragar les obres del Nou Hospital, encara per pagar.

L'alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, amb el suport de tot l'Equip de Govern del consistori reusenc (PSC-ERC-ICV), fa cosa de mig any van aprovar la construcció d'un immens bloc de 7 pisos amb 180 habitatges, que ocuparà el solar de l'antiga sedera del Pich Aguilera.

Molt aprop d'allí i amb l'objectiu de recaptar encara més fons per intentar pagar les quantioses obres del Nou Hospital, el regidor d'Urbanisme Jordi Bergadà, ha tingut la genial idea de remodelar el lloc que ocupava l'antic hospital de Reus. Bergadà conservarà la part històrica, però enderrocarà la part nova que dóna al carrer Jacint Barrau. En aquell indret l'actual regidor d'Urbanisme pretén ubicar-hi dues torres de CATORZE PLANTES amb ànim purament recaptatori, la qual cosa suposarà una immensa massificació d'aquesta zona de la ciutat..

La Coordinadora Reusenca Independent (CORI), estem en contra d'aquesta massificació indiscriminada i pensem que serà un lamentable error urbanístic.

DIGUEM NO A LA MASSIFICACIÓ URBANÍSTICA D´AQUESTA ZONA DE REUS. MOVILITZEM-NOS CONTRA AQUEST PROJECTE DEL PICH AGUILERA I EN CONTRA DE LES NOVES TORRES DEL ANTIC HOSPITAL, QUE VOLEN PROJECTAR EL SENYOR ALCALDE I EL REGIDOR D´URBANISME.