RSS

Notícies

23 de febrer de 2011

Si l'Alcalde Pérez torna a sortir escollit, ja ens la podem tallar!!

Lluís Miquel Pérez suma ja 12 anys de mandat municipal, i si surt reelegit, pot arribar als 16 anys com a alcalde.

CORI - Oficina de Comunicació

Ariel Santamaria repassa la trajectòria política de Lluís Miquel Pérez, actual alcalde de la ciutat de Reus

 

Lluís Miquel Pérez 

Vint-i-quatre hores després d'haver fet pública la presentació d'una demanda de conciliació contra Lluís Miquel Pérez, Ariel Santamaria va fer un repàs de la trajectòria política de l'actual alcalde de Reus.

I és que l'excel·lentíssim senyor alcalde ha estat proclamat, una altra vegada, candidat pel PSC a l'alcaldia de la ciutat.

Santamaria va explicar que Pérez ja porta 12 anys governant la ciutat com a alcalde, i si ara es torna a presentar i torna a sortir d'alcalde, estarà 16 anys seguits. Tot i que el rècord el té el també socialista Josep Abelló, que va estar 14 anys.

Lluís Miquel Pérez s'ha presentat ja a les eleccions municipals de Reus dels anys 1999, 2003, 2007 i ara, a les del 2011. Porta ja 12 anys fent d'alcalde, i si guanya les eleccions i acaba el mandat n'haurà estat 16, i serà l'alcalde de Reus que més anys ha estat. Ni en temps de Franco hi haurà hagut cap alcalde que hagi estat tants anys manant, governant la nostra ciutat, afirma Santamaria.

La carrera política de Pérez va començar fa 24 anys. El 1987 ja era regidor de Participació ciutadana, el 1991 va ser tinent alcalde i regidor de cultura, el 1995 diputat al Congrés dels Diputats, i després ja Alcalde de Reus.

Potser que ja es retiri Sr. Pérez! va exclamar Ariel Santamaria. Si el senyor Pérez torna a sortir escollit ara a l'any 2011, ja ens la podem tallar!!