RSS

Notícies

21 de febrer de 2011

La CORI ha interposat una demanda al jutjat contra l'alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez

L'objectiu és trobar un acte conciliador

CORI - Oficina de Comunicació

El Grup Municipal de la CORI ha demanat reiteradament a l'alcalde la contractació, a través d'INNOVA, d'un assesor polític, petició que ha estat sempre rebutjada.

 
Ariel Santamaria ajuntament reus 21-02-2011

La roda de premsa s'ha celebrat davant el Palau Municipal 

Ariel Santamaria durant la roda de premsa 21-02-2011

Ariel Santamaria durant la roda de premsa 

Aquest matí el portaveu del Grup Municipal de la Coordinadora Reusenca Indepentent (CORI), Ariel Santamaria, i el seu advocat Sr. David Peña, han ofert una roda de premsa on han explicat la interposició d'una demanda al Jutjat de primera instància núm 3 de Reus, contra Lluís Miquel Pérez, alcalde de Reus i president d'INNOVA, amb la finalitat de buscar un acte conciliador.

El Grup Municipal de la CORI ha demanat reiteradament al Sr. Lluís Miquel Pérez, la contractació a través d'INNOVA d'un assesor polític, petició que ha estat sempre rebutjada, tot i disposar-ne totes les altres formacions polítiques del consistori, tant de l'equip de govern, com de l'oposició.

L'alcalde, i president d'INNOVA, sempre s'hi ha negat excusant-se en què en temps de crisi no es pot augmentar la despesa municipal. En canvi no va dubtar ni un moment en augmentar les despeses de dietes en convertir INNOVA en S.A i incorporar més consellers, quan va perdre la votació del ple del 6 de març del 2010, en què el grup de la CORI va aconseguir entrar al Consell d'Adminstració.

Continguts multimèdiaEnllaços interessants